Praha / Tšekki
"Prahan kulttuuri + golf!"

Matkan sisältö:

 • Finnairin / Norwegianin suorat reittilennot Helsinki – Praha – Helsinki
 • 4 yötä majoitus Pentahotel Prague**** 2 hh
 • Aamiainen
 • 3 x Green fee:  1 x Prague City Golf, 1 x Black Bridge ja 1 x Konopiste Golf
 • Golf- ja lentokenttäkuljetukset
Matkan kesto 4 yötä
HINTA alk. 865 €
Pyydä yksilöity tarjous tästä kohteesta!
Klikkaa lomake auki

  Nimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Katuosoite:

  Postinumero:

  Toimipaikka:

  Toivottu ajankohta:

  Kesto:

  Tasoitus:

  Henkilömäärä:

  Viesti:

  Tietosuoja:

  Huom:

  Muistathan jättää yhteystietosi jos haluat että vastaamme sinulle henkilökohtaisesti!

  Lennot > meno

  ma-su
  • Helsinki
  • 9:35/18:10
  • Praha
  • 10:50/19:25

  Lennot < paluu

  ma-su
  • Praha
  • 11:35/19:55
  • Helsinki
  • 14:40/23:05

  Pentahotel Prague

  Praha on suosittu kaupunkilomakohde – eikä syyttä! Kaupungin mielenkiintoinen historia on läsnä kaiken aikaa, mutta samalla Praha on nykyaikainen suurkaupunki monipuolisine ostos- ja huvittelumahdollisuuksineen. Kaunis kaupunki tarjoaa paljon koettavaa erityisesti teatterin ja musiikin ystäville.

  Rennosta ja mukavasta tunnelmastaan tunnettu Pentahotel Prague sijaitsee Prahan keskustan alueella, vain kahden kilometrin päässä historiallisesta Vanhastakaupungista. Upeat golfkentät sijaitsevat vain tunnin ajomatkan säteellä keskustasta ja mahdollistavat näin kaupunki- ja golfloman mutkattoman yhdistämisen.

  Hotellilla on oma kuntosali, ravintola sekä lounge ja julkisilla kulkuneuvoilla pääset nopeasti katsomaan kaupungin nähtävyyksiä. Myös ostos- ja ravintolapalvelut ovat aivan käden ulottuvilla. Täällä ei käy aika pitkäksi golfkentän ulkopuolellakaan!

  Grand Majestic Plaza**** hotelli sijaitsee Prahan keskustassa kävelyetäisyydellä kaikista palveluista. Mikäli haluat nauttia enemmänkin kaupungin nähtävyyksistä ja iltaelämästä, niin Grand Majestic Plaza hotelli on oiva kohde siihen.

  • Huoneita: 227
   Huoneissa: tv, puhelin, ilmastointi, tallelokero, wifi, hiustenkuivaaja
   Ravintola: ravintola ja baari
   Lisäpalvelut: kuntosali, kokoustilat
   Lähin kaupunki: Praha, kaupunkialueella
   Lähin golfkenttä: Albatross 40 min, Karlstejn 60 min, Konopiste 50 min, Black Bridge 25 min, Prague City Golf 30 min
   Lähin lentokenttä: Praha 35 min

  Golfkentät

  Eurooppa Tourin osakilpailua elokuussa 2014 isännöinyt Albatross Golf (Par 72) on Prahan seudun uusin kenttä. Se on monipuolinen, laadukkaasti rakennettu ja erittäin miellyttävä golfkokonaisuus. Upea klubitalo jää vaativankin pelaajan mieleen.

  Karlstejn Golf (Par 72) on mieleenpainuva, joskin mäkisen maastonsa ansiosta melko haastava kenttä upein näkymin Karlstjenin linnalle. Kentällä on pelattu Eurooppa Tourin osakilpailu vuonna 2007. Uusi klubitalo tarjoaa viihtyisät puitteet niin pelaaville kuin ei-pelaaville vieraille.

  Black Bridge Golf on yksi harvoista Tsekin kentistä, joka saattaa olla auki keleistä riippuen jopa ympäri vuoden. Kenttä on kaikin puolin huipputasoa ja greenit yleensä vaativat tarkkaa linjan lukua. Kenttä on erittäin hyvässä kunnossa kesäkaudella ja vaatii pelaajalta hyvin suunniteltuja lyöntejä. Golfkentällä on vain maltillisia korkeuseroja, mutta kauden edetessä raffien kasvava heinä tuo lisää haastetta peliin.

  Prague City Golf on nimensä mukaisesti golfkenttä kaupungin kupeessa. Kentällä on kauniisti muotoiltuja bunkkereita ja vesiesteitä, mutta muuten kentällä saa nauttia leppoisasta golfista leveillä väylillä.

  Konopiste Golfin kaksi erittäin kaunista 18 reikäistä Master-kenttää: Radecký (Par 72) ja D´Este (Par 72) ovat metsän ympäröimiä ja kumpuilevat kauniisti. Korkeuserot ovat Radeckýllä hyvin maltilliset. Uudempi kenttä D’Este on puolestaan maastoltaan hieman mäkisempi, mutta väylät ovat mukavan avarat. Alueella on monipuoliset harjoittelumahdollisuudet ja lisäksi 9 -reikäinen Public-kenttä (Par 29). Kierrosten puolivälissä voi pitää tauon suomalaisille totuttuun tapaan.

  • Hinta 865 €
  • / henkilö / kahden hengen huoneessa

  Lisämaksusta:

  Bägin kuljetus lennoilla Norwegian + 70 € / max. 23 kg
  Bägin kuljetus lennoilla Finnair + 60 € / max. 23 kg