Golfpassi pähkinänkuoressa

 • Valtuutettu matkanjärjestäjä 763/09/Mj.
 • IAGTO:n (The Global Golf Tourism Organization) jäsenyritys nro. 3728.
 • Perustettu 30.12.2008.
 • Järjestää ohjattuja pelimatkoja, kurssimatkoja
  sekä yksilöityjä golfmatkoja golfkohteisiin maailmalla.
 • Palveleva ja ammattitaitoinen henkilöstö hoitaa
  matkajärjestelyt sekä vastaa opetuksesta ja matkapalveluista
  ohjatuilla pelimatkoilla.

Golfkenttä ilmestyi naapuriin –

Yhtenä kauniina elokuun iltana isä vei Juhan naapurin vastarakennetulle golfkentälle. Siellä Jarkko, kentän omistaja, antoi Juhalle miesten rautavitosesta hänelle mittaan sahatun ja gripitetyn mailan sekä kirkkaan oranssin golfhanskan ja mikä tärkeintä – myös luvan pelata kentällä niin paljon kuin haluaa.

Golfin parissa kasvaen –

Nuori Juha pelasi ja unelmoi golfin opettamisesta. Unelma toteutui yhteistyössä Lakeside Golfin kanssa, jossa hän on toiminut Head Prona vuodesta 1996. Tuolloin seudulla ei ollut golfareille mahdollisuutta talviopetukseen, mutta siitäkin tuli totta vuonna 1999, kun Juha rakennutti talviharjoittelukeskuksen Karkun Ellivuoreen. Viikonloput opetettiin innokkaita golfareita ja keskus oli myös Suomen golfmaajoukkueiden harjoittelupaikka. Lakeside Golf Academy oli tuohon aikaan paras Suomen kolmesta talviharjoitteluhallista.

”Eikös voitas treenata ja pelata seuraavan kerran jossakin ulkomailla”

”No mikä ettei” -totesi Juha.
Siis matkoja halutaan – siitä alkoi kohteisiin tutustuminen: mielenkiintoisten kenttien ja hyvien hotellien etsintä. Muutaman tutustumisreissun jälkeen oli kasassa golfmatka Toscanaan, sitten Provenceen ja kolmantena vuonna Riminille. Työt Academyssä ja kevään golfmatkat pitivät miehen kiireisenä mutta matkat ja kansainvälisyys vetivät puoleensa.

Golfmatkatoimistosta tuli totta 2009 –

Laadukkaat golfpaketit, mielenkiintoiset kentät ja hyvät hotellit – sellaisia paketteja Juha haluaa tarjota. Myös turvallisuutta ja opetusta – matkoilla on mukana suomalainen matkanjohtaja tai golfammattilainen.
Niille, jotka haluavat uusia kohteita omin maustein, yksilöidään omia matkoja. Tarjolla on matkoja lähelle ja kauas – niin kauas, missä oranssit gekot seuraavat golfkierrostasi. Orassista gekosta tulikin Golfpassin tavaramerkki ja lemmikki.

Hyvät suhteet yhteistyökumppaneihin siivittää

Golfpassin valikoimasta löytyy eripituisia matkoja moneen eri maahan. Pääset golfaamaan pitkän viikonlopun aikana, viikoksi tai voit viipyä Long Stay -matkalla kuukauden tai useammankin. Valinta on sinun!

Golfmatkailussa hyvät ja toimivat suhteet yhteistyökumppaneihin ovat tärkeitä. Kolmeen kohteeseemme innokkaat golffarit pääsevät matkustamaan viikottain. Tällaisen tarjonnan ovat mahdollistaneet ensiluokkaiset suhteet yhteistyökumppaneihin Pohjois-Kyproksen Korineumissa ja Espanjan Mar Menorissa ja Atalaya Parkissa.

ja palkitsee

Kolmatta kertaa järjestetyssä World Golf Awards -gaalassa vuonna 2016 Golfpassi Oy palkittiin Suomen parhaana ulkomaille suuntautuvien golfmatkojen järjestäjänä. Valitsijoina olivat golfalan ammattilaiset ympäri maailman. He äänestävät joukostaan hyvin työnsä tehneitä yrityksiä ja antavat tällä tavoin julkista tunnustusta toiminnan laadusta.

Yritystietoa

Muista Passi

Golfpassi järjestää laadukkaita golfmatkoja kaikkialle maailman upeimpiin golfkohteisiin.
Matkajärjestelyt ovat tehty valmiiksi, jotta asiakkaanamme voit keskittyä golfelämyksiin lomallasi.

Tarkoin valituissa majoituskohteissamme tasokkaat hotellit ja huoneistot upein merinäköaloin tai golfnäkymin, kylpylät, erilaiset hyvinvointipalvelut sekä ravintolapalvelut odottavat sinua.
Hotelli on mahdollisimman lähellä kohteen golfkenttiä – usein jopa aivan kenttien yhteydessä.
Osalla matkoista hotelli sijaitsee kaupunkialueella kaikkien palveluiden äärellä

Golfpassin matkavalikoimaan kuuluvat; ohjatut pelimatkat, kurssimatkat, ryhmämatkat ja yksilöidyt golfmatkat. Erityisesti suositut long stay -lomat ovat myös erikoisosaamistamme.

Vuonna 2019 Golfpassi toteuttaa golfmatkoja noin kolmelletuhannelle matkustajalle ja ohjattuja matkoja oli useita kymmeniä. Tule mukaan mukavaan seuraan!

Opetustoiminta

Golfpassi tarjoaa opetustoimintaa kesäisin  Sastamalan Lakeside Golfissa ja Alastaro Golfissa.
Kurssitarjontaa näillä golfklubeilla on läpi kesän ja huomioon on otettu niin vasta-alkajat kuin jo pitempään mailan varressa viihtyneet golfaajat.

Talvella treenaamaan pääsee tietysti ohjatuilla peli- ja opetusmatkoillamme. Pro:mme antavat matkoillamme mielellään myös vinkkejä pelaamiseen ja halutessasi henkilökohtaista ohjausta sekin onnistuu.

Tavoitteemme

Tavoitteemme on tuottaa laadukkaita ja nautinnollisia pelimatkoja sekä innostavia golfkursseja ja opetustunteja.
Palvelemme ammattitaidolla ja iloisella mielellä. Henkilökohtainen palvelu on myös meidän ilomme!

Historia

Golfpassi Oy on perustettu vuonna 2008. Perustaja ja matkatoimiston johtaja Juha Passi on toiminut PGA Prona Lakeside Golfissa, Sastamalassa vuodesta 1996 lähtien.
Golfmatkailun parissa hän on aloittanut samaan aikaan. Kokemukset ulkomailta sekä ehtymätön innostus golfiin ja lajin opetukseen saattoivat alulle matkatoimistomme Golfpassin.

Golfpassin vahvuutena on hyvät kontaktit ja suhteet golfkohteisiin ja matkailualan toimijoihin Suomessa sekä ulkomailla. Yritys huolehtii niin ryhmistä, golfseuroista kuin yksittäisistä asiakkaistaankin panostaen palveluiden laatuun, hyvään informaatioon matkasta ja asiakkaan toiveiden huomioon ottamiseen.

Golfpassi on IAGTO:n golfmatkajärjestäjien kansainvälisen järjestön virallinen jäsenyritys.

Golfpassi – tärkein on aina mukana matkassa.