Matkalle lähtiessäsi, tarkista että…

 • Olet tutustunut matkaehtoihin
 • Matkavakuutuksesi on voimassa
 • Matkaan osallistuvien nimi- ja yhteystiedot ovat oikein
 • Tutustut ennen matkaa ko. maan matkustustiedotteeseen
 • Tiedät matkatavaroidesi kuljetusta koskevat määräykset

Golfpassin golfmatkojen erityisehdot

Golfpassin myymät matkapaketit ovat valmismatkoja.

Golfpassin järjestämien matkojen erityisluonteen vuoksi sovellamme yleisten matkaehtojen lisäksi erityisehtoja.

Matkanjärjestäjällä on oikeus käyttää erityisehtoja, jos erityisehtojen käyttö on perusteltavissa matkan erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (kuten reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), matkan erityisluonteesta johtuvien majoitusehtojen, lisäpalveluiden (kuten varatut golf tee ajat) tai matkakohteen erityisolojen vuoksi.

Maksuehdot

Jos matka varataan vähintään 48 vrk ennen lähtöä

 • Varausjärjestelmän kautta matkaa varattaessa suoritetaan varauksen yhteydessä ennakkovarausmaksu 300€/henkilö ja mannerten välisissä matkoissa 900€/ henkilö.  Maksu tapahtuu verkkopankin kautta tai maksukortilla.
 • Puhelimitse tai sähköpostitse matkaa varattaessa ennakkomaksuna peritään valmiiden ohjattujen pelimatkojen osalta 300€/henkilö + palvelumaksu 16€/varaus ja yksilöityjen matkojen osalta 400€/henkilö + palvelumaksu 16€/varaus ja kaikista matkoissa, joissa lennot ovat mannerten välisiä, niin ennakkomaksumaksu on 900€/henkilö + palvelumaksu 16€/varaus. Ennakkovarausmaksu lähetetään tällöin sähköpostitse. Tarvittaessa lasku toimitetaan myös postitse. Varausmaksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä (maksu 7 vrk:n kuluessa varauksesta). Matkasopimus syntyy, kun maksatte ennakkovarausmaksun, poislukien yksilöidyt matkat reittilennoilla, jolloin asiakas sitoutuu matkavaraukseen heti*.
 • Loppumaksu tulee suorittaa 40 vrk ennen matkaa. Loppumaksun voi suorittaa laskun tiedoilla tilisiirtona tai internetissä luottokortilla, pankkikortilla tai verkkopankkimaksuna asiakaspalvelustamme saatavien ohjeiden mukaisesti.
 • Hyväksyttävät maksukortit ovat; American Express, Visa-, Visa Electron-, Visa Debit, MasterCard tai Debit MasterCard luottokortilla noudattaen annettuja maksuohjeita. American Express luottokorttimaksuihin lisätään maksutapalisä, joka on 3,5% loppusumman suuruudesta (+24% tästä summasta).

Jos matka varataan alle 48 vrk ennen lähtöä

 • Varausjärjestelmän kautta matkaa varattaessa suoritetaan matkavarauksen yhteydessä maksuna koko matkan hinta. Maksu tapahtuu verkkopankin kautta tai maksukortilla.
 • Puhelimitse tai sähköpostitse matkaa varattaessa lähetämme loppumaksun sähköpostitse. Summa erääntyy maksettavaksi 40 vrk ennen matkaa tai mikäli varaus tehdään alle 40 vrk ennen matkaa, erääntyy loppumaksu maksettavaksi heti. Loppumaksun voi suorittaa laskun tiedoilla tilisiirtona tai internetissä luottokortilla, pankkikortilla tai verkkopankkimaksuna asiakaspalvelustamme saatavien ohjeiden mukaisesti.
 • Hyväksyttävät maksukortit ovat; American Express, Visa-, Visa Electron-, Visa Debit, MasterCard tai Debit MasterCard luottokortilla noudattaen annettuja maksuohjeita. American Express luottokorttimaksuihin lisätään maksutapalisä, joka on 3,5 % loppusumman suuruudesta (+24% tästä summasta).

* Yksilöityjen matkojen osalta, joihin sisältyy heti varattavia ja maksettavia reittilentoja, asiakas sitoutuu matkaan heti matkavarauksen yhteydessä.

Hintaan sisältyvät palvelut ja mahdollisten varausmuutosten tekeminen.

1. Matkan perushinta on esitteessä mainittu hinta/henkilö kahden, kolmen tai neljän hengen huoneessa tai huoneistossa.

2. Hintaan sisältyvät

 1. sähköpostitse toimitettavat matkadokumentit
 2. kuljetus matkakohteeseen ja takaisin lentäen turistiluokassa
 3. lentokenttäkuljetukset useimmissa matkakohteissa
 4. majoitus ja mahdolliset ateriat esitetietojen mukaisesti
 5. ohjatuilla peli- ja kurssimatkoilla ilmoitettujen tietojen mukaiset Pron tai matkanjohtajan palvelut
 6. green feet sekä kuljetukset kentille esitetietojen mukaisesti

Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja lounas tai illallinen (mahdolliset ruokajuomat hotellin käytännön mukaisesti).
Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen (mahdolliset ruokajuomat hotellin käytännön mukaisesti).
All inclusive sisältää täysihoidon mukaiset ateriat ja lisäksi juomat hotellin erikseen ilmoittamalla tavalla.
Emme voi taata kohteessa erikoisaterioita (esim. laktoositon, gluteeniton jne.), mutta useissa kohteissa niitä on mahdollista saada etukäteen varattuna.

3. Hintaan eivät sisälly

 1. matkatoimiston palvelumaksu 16€/varaus varattaessa matka puhelimitse tai sähköpostitse. (Internet -varauksiin ei lisätä palvelumaksua.)
 2. maa- ja liittymäkuljetukset kotimaassa
 3. lisämaksulliset retket matkakohteessa
 4. ruokajuomat ja palvelurahat
 5. passi- ja rokotuskulut
 6. viisumikulut
 7. matkavakuutus
 8. kaupunkiverot ym. vastaavat kohteessa veloitettavat maksut

4. Toimistokulut/Peruutusehdot

Yleisten valmismatkaehtojen mukaisista peruutuksista ja muutoksista joihin sisältyy golfaikojen varauksia, tai mikäli kyseessä on peli- tai kurssimatka, peritään toimistokuluina 100 €/henkilö, mikäli matka perutaan viimeistään 60vrk ennen matkan alkua.

Mikäli matka perutaan 60-31 vrk ennen matkan alkua peritään peruutuskuluina matkan ennakkovarausmaksu
(ennakkovarausmaksu on 300€/ henkilö alle 6 tunnin lennoilla ja 900€ / henkilö yli kuuden tunnin lennoilla, summa mainitaan matkavahvistuksessa).

Mikäli matka perutaan 30-15 vrk ennen matkan alkua peritään peruutuskuluina 50% matkan hinnasta.

Mikäli matka perutaan myöhemmin kuin 15 vrk ennen matkan alkua matkan hinta peritään kokonaisuudessaan.

Poikkeuksina ovat yli kuuden tunnin lentojen päässä sijaitsevat kaukokohteet. Kaukokohteiden matkojen peruutuksissa kulut ovat 100%, jos matka perutaan 0-31 vrk ennen matkan alkua.

Sairastapauksissa korvaukset haetaan matkavakuutuksesta. Tärkeää: pidä matkavakuutus voimassa jo ennen matkan alkua!

Yksilöityjen, eli asiakkaan toiveiden mukaisesti rakennettujen matkojen, koskee myös yksilöityjä ryhmämatkoja, sekä erikoisteemoitettujen matkojen perumisesta peritään 100€ toimistomaksu / henkilö sekä korvaukset aina matkatoimistolle todellisesti aiheutuneiden kulujen mukaisesti – riippumatta matkan perumisen ajankohdasta.

Matkatoimistolle todellisesti aiheutuneet peruutuskulut pääsääntöisesti noudattavat seuraavaa linjaa:
> matkan tilaushetkestä – 15 vrk ennen matkan alkua,  50% kulu matkan hinnasta
> 0 – 14 vrk ennen matkan alkua, 100% kulu matkan hinnasta

5. Reittilennoilla lennettävien valmismatkojen erityisehdot

Reittilennoilla lennettävien matkojen erityisluonteen vuoksi (Yleiset valmismatkaehdot 1.3.) Golfpassi soveltaa näihin matkoihin Yleisten valmismatkaehtojen kohdista 4. ja 5.1. sekä 8. poikkeavia peruutus- ja muutosehtoja peruutuksen tai muutoksen syystä riippumatta. Golfpassi veloittaa asiakkaalta reittilennon muutoksesta, peruutuksesta, lentolipun nimenmuutoksesta tai -korjauksesta lentoyhtiön mahdollisesti veloittamat kulut.

6. Maksulliset lisäpalvelut

Kaikkien palvelujen (esim. golfpakettien, starttiaikojen) varaukset ovat sitovia.
Golfpassi ei ole velvollinen palauttamaan green fee -maksua kentän kunnon tai sääolosuhteiden perusteella tai mikäli annetun ajan puitteissa ei ehdi pelata kierrosta loppuun.

7. Golfpassilla on oikeus antaa asiakkailleen paremmat järjestelyt kuin mitä tehty varaus edellyttää. Golfpassilla ei ole kuitenkaan velvollisuutta antaa kaikille matkustajille samoja lisäpalveluja.

8. Esitteen aikataulussa ja matkalipussa ilmoitetaan lennon tarkka lähtö- ja paluuaika

Jos niissä ilmoitettu lähtöaika ei ole sama, pätee matkustajalle myöhemmin toimitetussa matkalipussa tai tiedotteessa ilmoitettu aika.

9. Golfpassilla on oikeus alentaa esitteessä mainittuja hintoja. Alennetut hinnat ovat voimassa siitä hetkestä lähtien, kun ne ilmoitetaan, eivätkä ne koske sitä ennen varattuja matkoja.

10. Golfpassi varaa itselleen oikeuden korottaa sovittua matkan hintaa Yleisten valmismatkaehtojen kohdan 9. mukaisesti.

11. Mikäli alle 18-vuotias matkustaa ilman huoltajaa, on hänen matkaa varatessaan esitettävä huoltajansa allekirjoittama kirjallinen suostumus.

Matkaan kuuluvien palveluiden käyttö

 1. Yleisten valmismatkaehtojen 8. kappaleen mukaisesti matkustaja sitoutuu noudattamaan kansainvälisiä sopimuksia, jotka kieltävät matkalipun tai matkan hintaan sisältyvän palvelun luovuttamisen toiselle henkilölle.
 2. Matkustaja, joka eroaa ryhmästä eikä käytä lainkaan varaamaansa majoitusta tai käyttää sitä vain osan lomastaan, on velvollinen ilmoittamaan asiasta välittömästi matkanjohtajalle. Matkustaja on myös velvollinen saapumaan hotelliin ennen bussin lähtöä lentoasemalle sekä ottamaan vähintään vuorokausi ennen lähtöä yhteyden matkanjohtajaan mm. mahdollisten aikataulumuutosten johdosta. Mikäli matkustaja ei noudata tätä ilmoittautumisvelvollisuutta tai myöhästyy ilmoitetusta lähtöajasta, matkustaja vastaa itse paluukuljetuksesta.
 3. Matkustajalla ei ole oikeutta saada hinnanalennusta käyttämättä jääneistä palveluista.
 4. Mikäli Golfpassin matkan ostanut asiakas ei käytä menolentoa, hänellä ei ole oikeutta käyttää myöskään paluulentoa.

Matkatavarat

Lentoyhtiöillä on erilaiset säännöt matkatavaroiden kuljetukseen. Tiedotamme asiakkaille lentomatkaan liittyvistä asioista aina ennen matkaa.

Matkanjärjestäjällä on Yleisten valmismatkaehtojen kohdan 11.1. perusteella oikeus peruuttaa matka tai matkasarja, jos matkalle tai matkasarjaan kokonaisuutena ei ole ilmoittautunut sen toteuttamisen edellyttämää matkustajamäärää. Peruuttamisesta ilmoitetaan tällöin viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua.

Golfpassi Oy ei vastaa matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista eikä myöskään esitteessä mahdollisesti olevista painovirheistä. Tämä koskee kaikkia hintoja, alennuksia, lähtöpäiviä, lentoja, konetyyppejä, hotelleja jne. Kaikki hinnat, aikataulut ja matkaohjelmat sitoumuksetta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Vastuullinen matkanjärjestäjä

Golfpassi Oy
Torstinmäentie 16
38100 Sastamala
Rekisteritunnus: 763/09/Mj

Suorapostituksessa käytetyt osoitteet ovat Golfpassin asiakasrekisteristä.
Tätä asiakasrekisteriä voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointitarkoituksiin.