Golfpassi – Palvelevin golfmatkatoimisto

Golfpassi on vuonna 2009 perustettu kuluttajaviraston hyväksymä golfmatkoja järjestävä matkatoimisto Sastamalassa. Golfpassi on myös golfmatkajärjestäjien kansainvälisen järjestön IAGTO:n virallinen jäsenyritys.

Parhaat golfmatkat

Golfpassi järjestää ohjattuja pelimatkoja, kisamatkoja, opetusmatkoja, teemamatkoja ja ryhmämatkoja maailmalle ja toteuttaa myös yksilöidyt golflomat ryhmäkoosta riippumatta. Toteutamme golfmatkoja Eurooppaan ja kaukokohteisiin. Yksilöidyt golfmatkat toteutamme asiakkaamme tarpeiden mukaan lyhyistä viikonloppupyrähdyksistä, kuukauden long stay -golflomiin. Long stay –golfmatkojen eli vähintään kolme tai neljä viikkoa kestävien golflomien suosio on valtavassa kasvussa. Tarjoamme erityisesti yhteisöllisiä Long stay –golfmatkoja useisiin kohteisiin sisältäen viikkokilpailuja sekä suomalaista peliseuraa kuukauden matkallesi!

Tutustu ajankohtaisiin pelimatkoihin nettisivuillamme ja ilmoittaudu matkoille mukaan verkkokaupan kautta 24/7, sähköpostitse tai puhelimitse.

 

”Laatu ja palvelu on pelin henki!”

Matkojen suunnittelussa ja toteutuksessa panostamme laatuun ja palvelun sujuvuuteen. Kohteet on valittu palvelemaan mahdollisimman hyvin matkan tarkoitusta ja asiakkaiden tarpeita, oli sitten kyseessä golf- ja kaupunkiloma tai vaikkapa treenimatka golfresortissa, jossa kaikki golfpalvelut löytyvät läheltä hotellia.

Tavoitteemme on tuottaa laadukkaita ja nautinnollisia golfmatkoja. Henkilökohtainen palvelu on ilomme – palvelemme aina ammattitaidolla ja positiivisella mielellä! Aurinkoinen asiakaspalvelutiimimme vastaa puhelimitse ja sähköpostitse matkaasi liittyviin kysymyksiin ja auttaa sinua matkan suunnittelussa.

Pelimatkoilla ja kurssimatkoilla sinua palvelevat myös ammattitaitoiset ja asiakaspalveluhenkiset matkanjohtajamme ja Promme. Matkanjohtajat ja Prot esittäytyvät täällä.

Golfpassin matkoilla on kaikki valmiina!