Argentario Golf & Wellness Resort / Toscana, Italia
"Pelaa Toscanan auringossa!"

Matkan sisältö:

 • Norwegianin suorat reittilennot Helsinki – Rooma – Helsinki
 • 7 vrk majoitus Argentario Golf & Wellness Resort***** Superior-huone 2 hh
 • Aamiainen
 • 5 x Green fee Argentario golf
Matkan kesto 7 vrk
HINTA alk. 1420 €
Pyydä yksilöity tarjous tästä kohteesta!
Klikkaa lomake auki


  Nimi:
  Puhelin:
  Sähköposti:
  Katuosoite:
  Postinumero:
  Toimipaikka:
  Toivottu ajankohta:
  Kesto:
  Tasoitus:
  Henkilömäärä:
  Viesti:

  Tietosuoja:
  Huom:
  Muistathan jättää yhteystietosi jos haluat että vastaamme sinulle henkilökohtaisesti!

  Lennot > meno

  • Helsinki
  • Rooma

  Lennot < paluu

  • Rooma
  • Helsinki

  Argentario Golf & Wellness Resort

  Toscanan maakunnassa, kauniin Orbetellon laguunin läheisyydessä sijaitseva Argentario Golf & Wellness Resort on reilun tunnin ajomatkan päässä Roomasta. Hotelli ja golfkenttä sijaitsevat vierekkäin ja niitä ympäröivät upeat maisemat. Välimeren läheisyys mahdollistaa golfaamisen ympäri vuoden.

  Korkeatasoinen hotelli on moderni ja sen kaikissa huoneissa on terassi, josta on näkymät golfkentälle. Hotellissa on 73 korkeatasoista huonetta ja 5 erillistä luxus villaa. Hotellin läheisyydessä on monia viihtyisiä kyliä ja satamakaupunkeja sekä luonnonsuojelualue.

  Hotellissa on kaksi ravintolaa. Dama Dama Ravintola sekä Club House Ravintola jotka tarjoilevat makuelämyksiä toscanalaiseen tapaan. Halutessasi voit rentoutua kylpyläosastolla tai hemmotella itseäsi erilaisilla spa-hoidoilla.

  Resortissa on kaksi tenniskenttää, kaksi padel kenttää, kuntosali, pieni jalkapallokenttä sekä ulko – että sisä uima-allas.

  Golfkentät

  PGA National Golf Course Italy (Par 71) on David Mezzacen ja Baldovino Dassun suunnittelema eko-ystävällinen Championship-kenttä, joka tarjoaa vaihtelevan golfnautinnon. Meren ja kukkuloiden väliin sijoittuvalta kentältä avautuvat kuvankauniit maisemat. Haastetta tuovat hyvin muotoillut ja normaalia hieman pienemmät viheriöt. Kenttä on avattu vuonna 2006.

  Terme di Saturnia Golf Club (Par 72) on Ronald Freamin suunnittelema championship-kenttä, joka tarjoaa leppoisan pelinautinnon. Kentällä on maltilliset korkeuserot. Näyttävät vesiesteet tulevat peliin mukaan viidellä eri väylällä ja viheriöt ovat usein hiekkaesteiden ympäröiminä. Kenttä sijaitsee rauhallisessa toscanalaisessa maalaismaisemassa.

  Golfpassi suosittelee golfmatkaa Toscanaan!

  • Hinta 1420 €
  • / henkilö / kahden hengen huoneessa

  Lisämaksusta:

  Bägin kuljetus lennoilla (Norwegian) + 70 € / max. 23 kg
  Kaupunkivero n.  3- 4 € / hlö / yö, maksetaan paikan päällä