Asia Gardens Hotel & Thai Spa - Alicante / Alicante, Espanja
"Luksusta arjen keskelle - Costa Blanca Luxury Hotel"

Matkan sisältö:

 • Finnairin / Norwegianin suorat reittilennot Helsinki – Alicante – Helsinki
 • 7 vrk majoitus Hotel Asian Gardens*****
 • Aamiainen
 • 5 x green fee (Villaitana; 2 x Levante, 2 x Poniente) ( Alicante golf 1 x )
Matkan kesto 7 vrk
HINTA alk. 1644 €
Pyydä yksilöity tarjous tästä kohteesta!
Klikkaa lomake auki


  Nimi:
  Puhelin:
  Sähköposti:
  Katuosoite:
  Postinumero:
  Toimipaikka:
  Toivottu ajankohta:
  Kesto:
  Tasoitus:
  Henkilömäärä:
  Viesti:

  Tietosuoja:
  Huom:
  Muistathan jättää yhteystietosi jos haluat että vastaamme sinulle henkilökohtaisesti!

  Lennot > meno

  • Helsinki
  • Alicante

  Lennot < paluu

  • Alicante
  • Helsinki

  Asia Gardens Hotel & Thai Spa

  Tämä huikean upea Costa Blancan luksus Hotel Asia Gardens Hotel & Thai Spa joka on laadukkaasti ja huolellisesti suunniteltu kokonaisuus jossa pientkin yksityiskohdat on huomioitu. Tämä paikka on kuin pala Balia, pieni paratiisi keskeisellä paikalla. Hotellin huoneet ovat moderneja jossa laatu ja mukavuus on huomiotu. Kaikissa hotellin tilavissa huoneissa on king size 2 x 2m tai kaksi 1 x 2 m sängyt

  Tähän viiden tähden hotellin puutarha on suunniteltu aasialaisen ympäristön mukaan Välimeren ilmaston mukaisesti ja sinne on istutettu 200 erilaista kasvia josta 80% on aasialaisia. Hotellin kauniissa puutarhamaisemassa on kuusi uima-allasta joista yksi allas on vain Suite huoneen varaajille. Alueen keskeinen uima-allas pidetään lämmitettynä lähes koko vuoden.

  Tämä luksushotelli sijaitsee kauniin Villaitanan golfkenttien läheisyydessä jonne on vain muutaman minuutin matka. Läheisyydessä on paljon upeita golfkenttiä jonka vuoksi golfmatkan voi rakentaa toiveiden mukaan.

  Auton vuorausta suosittelemme jos haluaa nähdä lomalla upean Benidormin rannat tai Alicanten keskustan ostosparatiisin. Alicanten vilkkaassa keskustassa sijaitsee myös  suosittu nähtävyys Santa Barbaran linna. Kukkulan päältä linnoituksesta avautuu huikeat välimeren maisemat, Alicanten parhaimmat kaupunki- ja merinäkymät. Huikean kaunis Guadalestin kylä on käymisen arvoinen, se on myös Espanjan kuuluisimpia historiallisia nähtävyyksiä.

   

  • Huoneistoja:311
  • Huoneissa: ilmastointi/lämmitys, TV, ilmainen wifi, iso parveke puutarha tai merinäkymällä, kylpyamme, tallelokero, hiustenkuivaaja, pesukone ja vaateiden kuivaus mahdollisuus
  • Ravintola: 4 ravintolaa, Snack bar, Champagne bar / cocktail, allas bar
  • Lisäpalvelut: 2 uima-allasta, itsepalvelupesula, kuntosali, hierontapalvelut, solarium, turkkilainen sauna
  • Lähin kaupunki:Benidorm 5km
  • Lähin golfkenttä: Villaitana Golf 1,5km, Alicante Golf 35km, La Sella 38km, Bonalba Golf 30km, Alenda Golf 58km
  • Lähin lentokenttä: Alicante 50km
  • Lähin iso Super market: 5km

  Golfkentät

  Golf de Levante on amerikkalaistyylinen kenttä, joka tarjoilee häikäisevät näkymät Välimerelle ja Finestratin vuoristoon. Kenttä on muotoiltu kauniisti sekä useat vesiesteet ja palmut tuovat näyttävyyttä. Kenttä on takatiiltä melko pitkä, väylät ovat kuitenkin mukavan leveitä, joten pallo pysyy hyvin pelissä. Greenit ovat tilavia ja myös hyvin muotoiltuja.
  Viime syksynä kentällä pelattiin Senior Eurooppa Tourin osakilpailu.

  Alenda Golf on rakennettu kunnioittaen jo olemassa olevaa maaperää ja sen ympärillä olevaa luontoa. Kenttä on kaunis kokonaisuus kumpuilevassa maastossa, joten se tarjoaa jonkin verran korkeuseroja. Avauslyönneille on sopivasti tilaa, mutta lähestymislyöntien kanssa kannattaa olla tarkempi. Greenit ovat yleisesti hyvässä kunnossa.
  Klubitalo ja sen palvelut ovat maailman kärkeä mm. upea kuntosali. Useat treenijoukkueet harjoittelevat Alendassa.

  Alicante golf on Severiano Ballesteroksen suunnittelema välimerelliseen tyyliin palmujen katveessa  pelattava kenttä. Kentällä voi tavata paljon erilaisia kasvi- ja eläinlajeja ja sen ekosysteemi on suuressa roolissa jokapäiväisessä toiminnassa. Greeneistä pidetään hyvää huolta ja yleensä ne ovat erinomaisessa kunnossa. Monella väylällä tulee vesieste peliin mukaan, joka tuo haastetta sopivasti. Kenttä sijaitseen kaupunkialueella.

  Golf Bonalban useat bunkkerit on strategisesti ajatellen juuri oikein sijoitetut, joten tarkkuus auttaa tuloksenteossa. Kenttä on mukavan leppoisa lomagolfkohde.

  • Hinta 1644 €
  • / henkilö / kahden hengen Delux- huoneessa

  Lisämaksusta:

  Bägin kuljetus lennoilla (Norwegian) + 70 € / max. 20 kg
  Bägin kuljetus lennoilla (Finnair)  + 58 € / max. 23 kg
  Vuokra-auto lentokentältä perusvakuutuksin alkaen n. 265 € / 7 vrk
  Puolihoito + 385 € / 7 vrk / hlö
  Lentokenttäkuljetukset n. 140€ / hlö / menopaluu, laskettuna kahdelle