Royal Marbella Golf Resort - Benahavis / Costa del Sol, Espanja

Golfmatkan sisältö:

 • Norwegianin/Finnairin suorat reittilennot Helsinki – Malaga – Helsinki sis. käsimatkatavaran ja matkalaukun ruumaan
 • Majoitus 28 vrk Royal Marbella Golf Resort 1mh tai 2mh huoneistossa
 • 16 x green fee viidelle eri kentälle (6 x El Paraiso, 2 x Atalaya CG Old course, 2 x Atalaya CG New cource, 2 x Los Naranjos ja 4 x Los Flamingos)
 • Etukäteen varatut tiiajat
Matkan kesto 28 vrk
HINTA alk. 3665 €
Pyydä yksilöity tarjous tästä kohteesta!
Klikkaa lomake auki

  Nimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Katuosoite:

  Postinumero:

  Toimipaikka:

  Toivottu ajankohta:

  Kesto:

  Tasoitus:

  Henkilömäärä:

  Viesti:

  Tietosuoja:

  Huom:

  Muistathan jättää yhteystietosi jos haluat että vastaamme sinulle henkilökohtaisesti!

  Lennot > meno

  • Helsinki
  • Malaga

  Lennot < paluu

  • Malaga
  • Helsinki

  Royal Marbella Golf Resort

  Royal Marbella Golf Resort sijaitsee lähellä Benahavista, vuorten ja meren välissä Marbellan ja Esteponan puolivälissä. Resortin lähettyvillä on useita Costa del Solin parhaita golfkenttiä, joten valinnanvaraa löytyy pidemmällekin lomalle!

  Royal Marbellassa majoitutaan yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistoihin, jotka ovat nykyaikaisia ja hyvin varusteltuja. Resortista löytyy kaksi uima-allasta ja kuntosali.

  Lähin kylä, Benahavis on viehättävä vuoristokylä, joka sijaitsee seitsemän kilometriä rannalta. Kylä on 500 metriä merenpinnan yläpuolella, ja se tarjoaakin upeat näkymät Välimerelle ja ympäröivälle maaseudulle. Ominaista ovat myös kapeat kadut, jotka johtavat viehättävälle keskusaukiolla sekä kukkaloiston reunustamat valkoiset talot. Ruokailuun Benahavis tarjoaa sekä korkeatasoisia ravintoloita että perinteisiä espanjalaisia tapas-baareja.

  • Huoneistoja: 102
  • Huoneissa: wifi, ilmastointi/lämmitys, televisio, pesukone, astianpesukone, tallelokero, parveke/terassi
  • Palvelut: 2 ulkouima-allasta, kuntosali, parkkihalli, business center
  • Golfkentät: El Paraiso 50 m, Atalaya GC 2,5 km, Villapadierna 3,5 km, Los Naranjos 11 km
  • Lähikaupungit: Benahavis 6,5 km, Puerto Banus 10 km, Estepona 16 km, Marbella 18 km
  • Lähin ranta: 4 km
  • Lentokenttä: Málaga 66 km

  Golfkentät

  Gary Playerin suunnittelma El Paraiso avattiin jo vuonna 1973. Kenttä on yksi aurinkorannikon miellyttävimmistä. Se sijaitsee kauniissa laaksossa pinjojen ja palmujen reunustaessa kentän väyliä. Kentällä on myös useita näyttäviä vesiesteitä. Kenttä on helposti käveltävissä, vaikka pariin otteeseen noustaan tiiaamaan mäen päälle. Samalla voit ihastella upeita maisemia.

  Atalaya Old (par 72, 6146m) on Championship -tason kenttä, joka tarjoaa pelinautintoa monen tasoisille pelaajille leveine väylineen ja korotetuin greenein. Kentältä on upeat näköalat La Concha -vuorelle ja kasvillisuus on monipuolista. Kenttä on mukavan tasainen, puistomainen ja helposti käveltävissä. Alueen yksi arvostetuimmista kentistä.

  Atalaya New (par 71, 5142 m) kenttä tarjoaa upeat näköalat Välimerelle sekä Gibraltarille. Kentässä on vaihtelevuutta kumpuilevine väylineen ja nopeine greeneineen. Kentän alku on helpompi ja tasaisempi, tämän jälkeen on luvassa enemmän korkeuseroja ja upeita maisemia. Muista tarkat avaukset.

  Los Naranjos Golf (par 72) on miellyttävä golfkenttä. Se on yksi Aurinkorannikon pidetyimmistä kentistä ja sijaitsee lähellä Puerto Banusta. Etuysi kulkee vaihtelevassa ja lievästi kumpuilevassa maastossa ja takaysi on suhteellisen tasainen. Upeat palmut, appelsiinipuut sekä vesiesteet tuovat näyttävyyttä.
  Greenit ovat sopivan suuria, hyvin hoidettuja sekä usein bunkkereiden suojaamia. Kentän on suunnitellut kuuluisa Robert Trent Jones Sr ja se on avattu vuonna 1977. Siellä on myös pelattu useita merkittäviä kilpailuja.

  Villa Padierna Golf Club koostuu kolmesta eri kentästä. Villa Padiernan kentät ovat Aurinkorannikon arvostetuimpien kenttien joukossa.

  Mukavasti kumpuileva 18-reikäinen Flamingos Golf on avattu vuonna 2001. Kentän on suunnitellut Antonio García Garrido. Kentällä on useita näyttäviä vesiesteitä, jotka tuovat peliin haastetta. Greenit ovat suuria ja hyväkuntoisia ja bunkkereiden valkoinen hiekka antaa lisätunnelmaa. Kenttä on oikein miellyttävä pelikokemus vaativaankin makuun. Upeat näkymät merelle kruunaavat kierroksen viehättävyyden. Flamingos Golfissa on järjestetty useita arvostettuja kilpailuja kuten Euroopan Seniori Tour vuosina 2002, 2003 ja 2004 sekä Naisten Espanjan Open (LET) 2010.

  Alferini Golf on 18-reikäinen kenttä, joka avattiin vuonna 2007, ja se sijaitsee Los Flamingos- kentän yhteydessä. Kenttä on takatiiltä varsin pitkä (6 600 metriä), ja se onkin yksi harvoista par-73-kentistä Costa del Solilla. Viheriöt ovat suuria ja väylät vaativat tarkkuutta. Kentän neljä suurta järveä tuovat veden mukaan usealle reiälle. Viisi tiipaikkaa auttaa sovittamaan kentän mitan juuri sinulle sopivaan tasoon. Kentällä on jonkin verran korkeuseroja ja siirtymiä, tästä syystä golfauton käyttö on suositeltavaa, mutta ei pakollista.
  Alferinissa pelattiin naisten Eurooppa Tourin finaali (LET) marraskuussa 2022.

  Tramores Golf Club  on Villa Padierna Resortin kolmas 18-reikäinen kenttä ja se sijaitsee kahden laakson välissä tarjoten upeat näkymät Välimerelle. Täällä toimii myös Golf Academy. Tramores on nopea, mutta samalla viihdyttävä par 63 kenttä. Erinomainen vaihtoehto nopeaan peliin ja ”välipäivän” golfkierrokseksi.

   

   

   

  • Hinta 3665 €
  • 28 vrk / henkilö / 1 makuuhuoneen huoneistossa kahdelle
  • Hinta 4165 €
  • 28 vrk / henkilö / 2 makuuhuoneen huoneistossa kahdelle

  Lisämaksusta:

  • Golfbägin kuljetus lennoilla (Finnair) +60 € / 23 kg / menopaluu
  • Golfbägin kuljetus lennoilla (Norwegian) +70 € / 23 kg / menopaluu
  • Kuljetukset kohteessa / vuokra-auto
  • Tiedustele myös 7-21 vrk matkoja!