Wasa Resort / Pärnu, Eesti

Matkan sisältö:

 • Laivamatkat Eckerö Line Helsinki – Tallinna – Helsinki
 • Majoitus 2 vrk Wasa Resort Hotel, Apartments & SPA**** kahden hengen huoneessa
 • Aamiainen
 • Kylpyläkeskuksen käyttö, maksuton Wi-Fi
 • 3 x green fee (2 x White Beach Golf ja 1 x Pärnu Bay Golf)
 • Ennakkoon varatut tiiajat
Matkan kesto 2 yötä ja 3 pelipäivää
HINTA alk. 595 €
Pyydä yksilöity tarjous tästä kohteesta!
Klikkaa lomake auki

  Nimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Katuosoite:

  Postinumero:

  Toimipaikka:

  Toivottu ajankohta:

  Kesto:

  Tasoitus:

  Henkilömäärä:

  Viesti:

  Tietosuoja:

  Huom:

  Muistathan jättää yhteystietosi jos haluat että vastaamme sinulle henkilökohtaisesti!

  Wasa Resort

  Pärnun ranta-alue on saanut uuden neljän tähden kylpylähotellin nimeltään Wasa Resort, joka tuo rakastettuun kylpyläkaupunkiin uusia tuulia. Loistava hotelli tarjoaa asiakkaillemme runsaan buffet -aamiasen, saunakeskuksen rajattoman käytön, aamutakit ja tohvelit, sekä ilmaisen pysäköinnin hotellialueella.

  Hotellin modernit, kauniit materiaalit ja valoisat huoneet sekä selkeät puitteet tuovat lomaasi rennon tunnelman. Hotellin sijainti on erinomainen ja kävelymatkan päästä löytyykin paljon ravintoloita, shoppailumahdollisuuksia sekä historiallista nähtävää – Pärnun upeita hiekkarantoja unohtamatta.

  Hotellilla on upea Spa -osasto, joka on vain hotellin asukkaiden käyttöön tarkoitettu. Allas- ja saunaosasto, jonka kolmella sivulla on lasiseinät, takaa miellyttävän elämyksen niin aurinkoisina kesäkuukausina kuin myrskyisinä syyspäivinäkin. Spa-osasto sijaitsee Wasa Resortin ensimmäisessä kerroksessa. Hoitohuoneita on kaikkiaan 11, ja allastilan avara terassi houkuttelee ottamaan myös aurinkokylpyjä. Hoitojen luettelosta löytyy sopivia hoitoja niin miehille ja naisille, kuin perheen pienimmillekin.

   

  Golfkentät

  White Beach Golf – Pärnun maakunnan ensimmäinen 18 – reikäinen golfkenttä.

  Nimensä White Beach Golf on saanut upeasta valkohiekkaisesta rannasta, joka sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä kentästä. Beach suuntautuu etelään, joten auringosta voit nauttia varhaisesta aamusta auringonlaskuun.

  Kentän suunnittelija Kosti Kuronen (DA SAFA) löytyy useiden Suomenkin huippukenttien taustalta. Jos hellii kenttä, niin sitä tekee myös maisemat, pisintä väylää kehystää kaunis Audru-joki, joka antaa kentälle luonnetta.

  White Beach Golf tarjoaa haastetta ammattilaisellekin, mutta peli-iloa ja onnistumisen mahdollisuuksia myös vasta-alkajille. Kenttä on maltillisen mittainen ja korkeuseroja on vain nimeksi joten tämä kenttä on vallan mainio valinta myös senioripelaajille.  Pehmeät raffit ja väylät ovat anteeksiantavia ja kannustavia, joten jokaisen osuman ei tarvitse olla aina päivän paras.

  Voit yhdistää pelikierrokseen helposti myös muita aktiviteetteja. Kentän lähellä löytyvät sekä vesipuisto että koko perheen seikkailupuisto, ja myös lintubongareiden paratiisi: luonnonpuisto Audru Polder Nature Reserve Area.

   

  Pärnu Bay Golf links – Par 72 Viron uusimman modernin links -tyyppisen kentän on suunnitellut Lassi Pekka Tilander. Tämä uniikki uusin kohde Pärnussa tarjoaa haastetta ja pelinautintoa – väylät ovat leveät, mutta monitasoiset greenit testaavat pelaajan lähipelitaidot.

  • Hinta 595 €
  • / henkilö / kahden hengen huoneessa