BlackSeaRama - Cape Kaliakra / Bulgaria
"Upeat maisemat, parhaat kentät!"

Golfmatkan sisältö:

 • Lennot Norwegian Helsinki – Burgas – Helsinki
 • Majoitus 7 vrk BlackSeaRama Golf Residence ja Villas * * * * * huoneessa kahdelle
 • Aamiainen ja 4 x päivällinen
 • 5 x green fee kolmelle eri kentällä (3x BlackSeaRama, 1x Thracian Cliffs, 1x Lighthouse)
 • Etukäteen tilatut tiiajat
 • Kärryt BlackSearamassa ja golfauto Thracian Cliffsillä
 • Rangepallot ennen kierroksia
 • Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset kohteessa
 • Omatoimimatka – ei matkanjohtajan palveluita

Kolme kovaa kenttää ja huikean upeat merinäköalat!

 

Matkan kesto 7 vrk
HINTA alk. 1350 €
Pyydä yksilöity tarjous tästä kohteesta!
Klikkaa lomake auki


  Nimi:
  Puhelin:
  Sähköposti:
  Katuosoite:
  Postinumero:
  Toimipaikka:
  Toivottu ajankohta:
  Kesto:
  Tasoitus:
  Henkilömäärä:
  Viesti:

  Tietosuoja:
  Huom:
  Muistathan jättää yhteystietosi jos haluat että vastaamme sinulle henkilökohtaisesti!

  Lennot > meno

  Lennot < paluu

  Lentoja saatavilla kesäaikaan Burgasiin.

  Blacksearama Golf & Villas

  Mustanmeren rannalla sijaitsevassa Cape Kaliakrissa on kolme upeaa golfkenttää. Pelimatkamme pääkohde on BlackSeaRama Golf. Tämä Gary Playerin suunnittelema kenttä valittiin vuonna 2009 maailman parhaaksi uudeksi kentäksi. Valtaosasta kenttää ovat mahtavat maisemat Mustallemerelle ja kenttä on todella laadukas.

  Matkalla pelaamme myös toisen Playerin käsialaa olevan kentän, jylhän ja näkymiltään Euroopan upeimman Thracian Cliffsin, jossa pelattiin myös Eurooppa Tourin osakilpailu toukokuussa 2013. Viikon pelimatkan ohjelmaan sisältyy lisäksi kierros Ian Woosnamin suunnittelemalla lempeällä Lighthousen kentällä. Kaikki golfkentät sijaitsevat lähellä majoitusta.

  Majoitumme BlackSeaRama golfin yhteydessä korkeatasoisiin lomahuoneistoihin. Huoneistoissa on yhdistetty makuutila, olohuone ja keittonurkkaus. Tarjolla on myös kahden makuuhuoneen huoneistoja perheille tai kaveriryhmille. Kaikki huoneistot ovat hyvin varusteltuja ja ne sijaitsevat klubitalon läheisyydessä, noin 100-150 metrin etäisyydellä.

  Kohteemme tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia, laadukkaita golfkenttiä, tasokkaan majoituksen ja edullisen hintatason. Lisäksi lähellä on historiallinen Balchikin ja Varnan kaupunki.

  BlackSeaRama on nyt entistä helpommin saavutettavissa uuden Norwegiainin lentoyhteyden ansiosta. Lennot lennetään lauantaisin Helsingistä Varnaan, lentoaika on noin 3 tuntia ja perillä kuljetus lentokentältä BlackSeaRamaan taittuu alle tunnissa.

  • Huoneistoja: 62
  • Huoneistoissa: täysin varusteltu keittiö, olohuone, tv, langaton internet, puhelin, ilmastointi, hiustenkuivain, pyyhkeet, osassa takka
  • Ravintola: 2 ravintolaa, baari, viinikellari
  • Lisätiedot: suurenmoinen Toscanalaistyylinen klubitalo, kuntosali, sauna, uima-allas, poreallas, 2 tenniskenttää, hyvinvointipalvelut, kokoustilat, polkupyörävuokraus, kalastusretket, viinitarhat, ratsastus
  • Lähin golfkenttä: BlackSeaRama 18 reikää majoituksen yhteydessä, Thracian Cliffs ja Lighthouse 3-5 km
  • Kaupungit: Balchik 9 km, Varna 50 km
  • Lentokenttä: Varna 45 minuuttia

  Golfkentät

  BlackSeaRama

  Bulgarian ensimmäinen Championship- tason golfkenttä ja vuonna 2009 maailman parhaaksi uudeksi kentäksi valittu BlackSeaRama (18 reikää, 6648 m, par 72) on Gary Playerin suunnittelema upea kokonaisuus, jossa on vahvoja links-vaikutteita. Kenttä sijaitsee Mustanmeren upeissa maisemissa, jylhästi nousevien kalkkikivijyrkänteiden päällä. Kenttä on melko tasainen ja greenit ajoittain hieman tavallista suurempia. Signature hole on jännittävä numero 18, jossa pallo lyödään tiiltä jylhän rotkon yli greenille.

  BlackSeaRama on Gary Playerin ensimmäinen valmistunut golfkenttäprojekti Itä-Euroopassa. Kenttä on noin 200 metriä merenpinnan yläpuolella, mikä takaa mielettömät maisemat läpi kierroksen. Tyylikäs klubitalo sijaitsee aivan jyrkänteen reunalla, ja sen terassilla hengähdät kierroksen jälkeen hetken jos toisenkin ihastellen upeasti avautuvia näkymiä Mustallemerelle ja golfkentälle. BlackSeaRama tarjoaa myös erinomaiset harjoitteluolosuhteet.

   

  Dramaattinen Thracian Cliffs ja lempeä Lighthouse

  BlackSeaRaman läheisyydessä sijaitsee myös toinen Gary Playerin suunnittelema kenttä, Thracian Cliffs (18 reikää, 6452 m, par 72), joka on maisemiltaan yksi Euroopan upeimmista. Gary Playerin itsensä mukaan mistään muualta maailmasta ei löydy kenttää, joka vetäisi vertoja Thracian Cliffsin dramaattisuudelle. Tällä kentällä onkin syytä olla riittävästi varapalloja mukana, sillä kokenutkin pelaaja saa olla tarkkana, ettei pallo päädy mereen. Suuret korkeuserot tarjoavat kierrokselle haastetta, mutta samalla ikimuistoisen elämyksen: kentän henkeäsalpaavia maisemia ei voi kuin pysähtyä ihailemaan! Thracian Cliffs onkin ehdottomasti yksi alueen mieleenpainuvimmista kentistä.

  Kolmas Cape Kaliakran kentistä on Ian Woosnamin suunnittelema Lighthouse (18 reikää, 6648 m, par 72), joka on alueen kentistä lempein, tarjoten leppoisaa lomagolfia. Väylät ovat leveitä ja kentällä on aistittavissa puistomaisuuden ja links-golfin henkeä. Väylät ja greenit ovat erinomaisessa kunnossa, mutta pallon päätyessä raffiin joutuvat pelaajan taidot todelliseen testiin.

  Kaikki Cape Kaliakran kolme kenttää ovat miellyttäviä pelata, eikä niillä tarvitse murehtia ruuhkasta!

  • Hinta 1350 €
  • / henkilö / kahden hengen huoneessa

  Lisämaksusta:

  • Hinta alkaen 980€ / henkilö / kahden hengen huoneessa / ilman golfia
  • Huone yhdelle  +165€ / hlö / 7 vrk
  • Bägin kuljetus lennolla +70€ / bägi max 20kg / menopaluu