Holiday Club Saimaa & Etelä-Saimaa Golf / Saimaa, Suomi
"Suomen kauneinta golfia!"

Matkan sisältö:

 • Majoitus 2 vrk Holiday Club Saimaan Rauha kahden hengen huoneessa
 • Runsas aamiainen
 • Pääsy kylpylään
 • 3 x green fee kahdelle eri kentälle (2 x Viipurin Golf – Etelä Saimaa Golf & 1 x Holiday Club Saimaa Golf)
 • Etukäteen varatut tiiajat

 

Matkan kesto 2 vrk
HINTA alk. 298 €
Pyydä yksilöity tarjous tästä kohteesta!
Klikkaa lomake auki

  Nimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Katuosoite:

  Postinumero:

  Toimipaikka:

  Toivottu ajankohta:

  Kesto:

  Tasoitus:

  Henkilömäärä:

  Viesti:

  Tietosuoja:

  Huom:

  Muistathan jättää yhteystietosi jos haluat että vastaamme sinulle henkilökohtaisesti!

  Holiday Club Saimaa

  Vietä rentouttava golfloma majoittuen kylpylähotellin perheystävälliseen Holiday Club Saimaan Rauha-hotelliin, tyylikkääseen Gant-hotelliin tai ylelliseen Castle-hotelliin. Tilavaa viihtymistä, omaa keittiötä ja saunaa arvostava majoittuu mukavasti uusiin, tasokkaisiin loma-asuntoihin tai kylpylähotellin ja Saimaan rannan läheisyydessä sijaitseviin Villas-huoneistoihin.

  Holiday Club Saimaan kylpyläkokonaisuus on vertaansa vailla. Se tarjoaa virkistäviä elämyksiä koko perheelle. Sirkusteemainen kylpylä värikkäine vesisuihkuineen on ennenkokematon elämys. Saunamaailmassa on neljä erilaista saunaa ja Harmony Span hemmotteluhoidoissa sinua odottaa täydellinen rentoutuminen.

  Holiday Club Saimaalla on monipuolinen ja laadukas ravintolamaailma. Nauti mehevistä ja puuhiiligrillin aromikkaista pihviruoista Le Biff -ravintolassa tai valitse kevyempi annos Easy Kitchenin lounasbuffetista. Sporttibaari O’Learys tarjoaa amerikkalaisia herkkuja urheilun ja hyvän ilmapiirin siivittämänä. Classic Pizzassa pääset nauttimaan laadukkaista pizzoista ja salaateista uusilla vivahteilla. Voit myös istua iltaa Beatles Barin rennossa tunnelmassa ja nauttia suolaisista naposteltavista. Holiday Club Saimaan ravintolat tarjoavat herkkuja jokaiseen makuun!

  • Kylpylähotelli Holiday Club Saimaan huoneet sijaitsevat kolmessa erillisessä hotellisiivessä ja Paviljongissa. Huoneita yhteensä 229
  • Club-hotellissa on 137 tilavaa huonetta, joissa on tilaa jopa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle.
  • Gant-hotellissa on 21 tyylikästä ja tilavaa huonetta. Gant-hotellin siivessä voi itseään hemmotella Harmony Span hoidoilla ja tehdä ostoksia Gant-shopista.
  • Castle-hotellissa on 63 ylellistä, rauhallista ja yksilöllistä huonetta. Puitteet luovat mahdollisuuden romanttisen loman viettoon Paviljongin kylpyammeellisissa deluxe-huoneissa.
  • Villas-lomahuoneistot sijaitsevat kylpylähotellin vieressä. Huoneistoissa on oma sauna sekä täydellisesti varusteltu keittiö. Kaikista huoneistoista löytyy lisäksi lasitettu parveke, jossa voit nauttia vaikka aamupalan. Huoneistoja on sekä yhdellä että kahdella makuuhuoneella. Minimiviipymissaika villa-huoneistoihin on 2 vrk.

  Golfkentät

  Holiday Club Saimaan välittömässä läheisyydessä polveileva Kohonkangas on kuin luotu golfkenttää ajatellen. Aaltoileva kanervikkokangas yhdistettynä dramaattiseen, jääkauden luomaan suppamaastoon antaa pelille vaikuttavan näyttämön.

  Holiday Golf Saimaan uusi 18-reikäinen kenttä on suunniteltu tuomaan haasteita ja onnistumisen iloja kaikentasoisille pelaajille. Kentän maasto sopii erittäin hyvin golfkentälle. Täysmittaisen golfkentän lisäksi Saimaalta löytyy harjoituskeskus, jonne ovat tervetulleita kaikki golfista kiinnostuneet, sillä green cardia tai golf-seuran jäsenyyttä ei harjoituskeskukseen vaadita.

  Holiday Golf Saimaa harjoittelukeskukseen kuuluu: 60-paikkainen range, 6-reikäinen par 3-kenttä, neljä lähipeliviheriötä. Golf Saimaan par 3 -kenttä sijaitsee rangen vieressä. Kaikki 6 väylää ovat eripituisia. Par 3 -kentälle ovat kaikki tervetulleita – et siis tarvitse green cardia!

  Etelä-Saimaa Golf
  Tuosan saarelle levittäytyvä, palkittu 18-reikäinen Etelä-Saimaa Golf valittiin mm. vuonna 2017 Suomen parhaaksi sekä vuosina 2015, 2017 ja 2019 Suomen kauneimmaksi golfkentäksi. Myös viihtyisyydeltään, suunnittelultaan ja kunnoltaan kehutun kentän maisemat kentältä ovatkin henkeäsalpaavat kun Saimaa ja sen kallioiset rannat myötäilevät suurinta osaa väylistä. Väylien ulkopuolella oleva luonto on pyritty säilyttämään mahdollisimman koskemattomana. Myös historiallisesti merkittävät Salpalinja-rakennelmat on jätetty rauhaan. Kenttä on herättänyt kiinnostusta ympäri Eurooppaa omaleimaisuudellaan.

   

  • Hinta 298 €
  • / hlö / jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Hinta 378 €
  • / hlö / huoneessa yhdelle

  Lisämaksusta:

  • Lisävuorokausi +139 € / vrk / kahden hengen huoneessa
  • Majoitus yhden makuuhuoneen villas-huoneistossa +113 € / hlö / 2 vrk kahden hengen huoneessa
  • Lisägreen fee +57 € / kierros – Holiday Club Saimaa
  • Lisägreen fee +52 – 62 € / kierros  – Etelä Saimaa Golf