Huippukenttiä ja loistotunnelmaa Marbellassa

Costa del Sol on golfmatkailijoilletuttu klassikkokohde, jossa aurinko paistaa ja sää suosii yli 320 päivää vuodessa. Alueella on monia golfarin kannalta otollisia lomakohteita ja useita Euroopan parhaiksi luokiteltuja golfkenttiä. Yksi alueen suosituista lomakaupungeista on Marbella, jossa yhdistät kätevästi golf-, kaupunki- ja aurinkoloman.

 

 

Costa del Sol eli suomalaisittain Aurinkorannikko sijaitsee Espanjan eteläosassa. Monipuolinen ja säävarma kohde on Suomesta helppojen matkustusyhteyksien päässä, minkä vuoksi se on suosittu valinta kaikenlaisille matkailijoille. Golfarin kannalta otollisinta aikaa matkustaa kohteeseen ovat kevät, alkukesä ja syksy, jolloin pelikelit ovat suomalaiseen makuun miellyttäviä.

Marbellan kaupunki on tunnettu erityisesti hyvistä ostos-, ravintola- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksistaan. Kaupungissa sijaitsee myös Puerto Banúksen maailmankuulu huvivenesatama, joka tarjoaa loisteliaat puitteet lomailuun. Golfaria Marbellassa kiehtoo erityisesti se, että siellä on mahdollista yhdistää rentouttava kaupunki- ja rantaloma huippukentillä golfaamiseen. Kaupungista on nimittäin lyhyt ajomatka useille alueen parhaista kentistä.

 

 

Golfkenttiä merellisissä maisemissa

Marbella Golf on legendaarisen Robert Trent Jones Seniorin käsialaa. Kenttä sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta, oliivilehtojen ja kukkuloiden syleilyssä. Väyliltä on upeat näkymät merelle. Marbella Golf on yksi Aurinkorannikon parhaista kentistä, ja se haastaa pelaajaa sopivasti. Kentän alkupään väylät kulkevat vuoristoisemmassa maastossa, mutta pidemmälle pelattaessa kenttä muuttuu avoimemmaksi ja tasaisemmaksi. Yhdeksännellä reiällä useat vesiesteet ja bunkkerit pistävät golfarin taidot todelliseen testiin.

El Paraiso Golf on puolestaan Gary Playerin suunnittelutyön tulos, joka lepää La Concha -vuoren majesteettisissa maisemissa. Kentän eteläpuolella kimaltelee kaunis Välimeri, ja se on yksi alueen vanhimmista kentistä. El Paraiso Golfin vehreiden väylien lomassa leikittelevät purot, eikä kentän eksoottista kukkaloistoa voi olla huomaamatta. Kenttä on saanut erityiskehuja erinomaisesta palveluasenteestaan.

Santa Clara Golf Marbella on aivan Marbellan keskustan tuntumassa. Kentän suunnittelija Enrique Canales Busquets on pyrkinyt luomaan kokonaisuuden, jossa alkuperäinen paikallinen luonto on otettu mahdollisimman vahvasti huomioon. Klubitalolta on häikäisevät näkymät Costa del Solin alueelle, Välimerelle, rangelle sekä kentän ensimmäiselle ja viimeiselle väylälle.

 

Santa Clara 1st hole

 

Helppoa majoitusta huippusijainnilla

Hiljattain uudistettu Iberostar Marbella Coral Beach on golfarin unelmavalinta etenkin silloin, kun lomalta kaipaa aitoa rentoutumista, kauniita maisemia ja hyviä golfkenttiä lyhyen ajomatkan päässä. Meren rannalle rakennetusta hotellista löydät ihanan aurinkoterassin sekä mahdollisuuden hemmotteluhoitoihin. Hotelli on rauhallinen ja viihtyisä sekä hiljattain valmistuneen remontin myötä siisti, avara ja valoisa. Rakennuksen molemmissa siivissä on vehreät keskikäytävät, jotka tuovat kivasti tunnelmaa.

Hotellin oman ravintolan ansiosta et joudu murehtimaan ruokailusta loman aikana. Tarjolla on monipuolisesti paikallisia makuja ja kansainvälisiä klassikkoruokia, joista jokainen löytää vatsantäytettä. Vaalein sävyin sisustetut huoneet ovat hyvin varusteltuja ja tilavia. Kaikissa huoneissa on oma parveke tai terassi. Hotellilla on myös ilmainen wifi, kuntosali ja kaksi uima-allasta.

Sisäpiha on kauniisti maisemoitu, ja siitä avautuu näkymä merelle. Meren läheisyyden ansiosta pääset hetkessä altaalta hiekkarannalle nauttimaan auringosta tai kokeilemaan erilaisia vesiaktiviteetteja. Mikäli haluat kokea jotain erityistä, kurkkaa hotellin aurinkoterassilta viereiseen laguuniin. Voit bongata kilpikonnia ja karppeja, jotka saattavat innostua myös tervehtimään, jos onni on myötä.

Puerto Banúksen huvivenesatama sijaitsee vain noin kilometrin ja Marbellan vanhakaupunki noin viiden kilometrin päässä hotellilta. Hotellilta kaupunkiin kulkee viihtyisä rantaa mukaileva kävelykatu, jota pitkin matka satama-alueelle taittuu kävellen noin kymmenessä minuutissa.

 

 

Luksustunnelmaa ja monipuolisia elämyksiä

Marbellassa on aistittavissa aitoa luksustunnelmaa, eikä sitä suotta ole kuvattu yhdeksi maailman loisteliaimmista lomakohteista. Kaupungissa on vilkas kahvila- ja ravintolaelämä, jonka ansiosta löydät monipuolisesti koettavaa myös makumatkailuun. Upeassa Puerto Banúksen huvivenesatamassa toinen toistaan näyttävämmät jahdit lepäävät sulassa sovussa, luksusautojen puikkelehtiessa pitkin katuja. Laatutietoiselle shoppailijalle kaupunki tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia, sillä satamassa sijaitsee Etelä-Euroopan laajin valikoima merkkiliikkeitä.

Vaikka Marbellaa kuvaillaan usein loisteliaaksi rikkaiden paratiisiksi, löytyy sieltä paljon nähtävää ja koettavaa myös pienemmän budjetin matkailijoille. Tunnelmallinen vanhakaupunki, kauniit rannat ja monipuolinen ostos- ja ravintolamaailma tarjoavat jokaiselle jotakin. Pääset myös helposti matkan aikana vierailemaan muissa Aurinkorannikon kaupungeissa, mikäli vuokraat auton. Jätä arjen stressi taakse ja lähde juuri omannäköiselle golflomalle Marbellaan!

 

Golfpassin matkassa Marbellaan!

Matkapakettiin sisältyy:

  • Norwegian: Helsinki–Malaga–Helsinki

  • lento- ja golfkenttäkuljetukset kohteessa

  • 7 vrk Iberostar Marbella Coral Beach * * * *

  • puolihoito (aamiainen ja päivällinen)

  • 5 x green fee kolmella eri kentällä (1 x Santa Clara, 2 x El Paraiso, 1 x Marbella Golf)

  • etukäteen varatut tiiajat ja jaettu golfauto Marbella golfin kierroksille

  • Golfpassin kohdeoppaiden Jussi Sirénin ja Venny Vallen matkapalvelut

 

Tartu retkeen!