Prot & Matkanjohtajat

Jussi Sirén

Olen Jussi Sirén, intohimoinen golfari 22 vuoden pelikokemuksella sekä sertifioitu TPI -golf-fysiikkavalmentaja, personal trainer, kuntosali- ja hyvinvointivalmentaja. Tällä hetkellä suoritan Suomen Golfliiton 3-tason valmentajakoulutusta ja toimin valmentajana Porin Kalaforniassa.

Näkemykseni mukaan meidän jokaisen swingi tulisi rakentaa sen ympärille, miten meidän keho toimii, eikä toisinpäin. Kehomme tulisi olla toimintakykyinen ja liikkuva, jotta tehokkaan ja tarkan swingin tuottaminen olisi mahdollista. Sen lisäksi, että lajitekninen fysiikkaharjoittelu parantaa peliäsi, tuo se sinulle varmasti myös lisää hyviä pelivuosia vähentäen loukkaantumisia sekä erilaisia kehon jumi- ja kiputiloja. Tavoitteenani on opettaa jokaista oppilastani tunnistamaan oma fyysinen kapasiteettinsa ja mukauttamaan swinginsä juuri itselleen sopivaksi.

Valmennukseni on yhdistelmä kehon liikkuvuusharjoitteita, fyysistä harjoittelua sekä tietysti pallon lyömistä niin rangella kuin greenilläkin. Laita siis keho kuntoon ja nauti pelistäsi aivan uudella tavalla!

Rento meininki, pelikaverit ja hurtti huumori ovat golfin suola! Nautitaan peleistä!