OHJATUT MATKAT

Pelimatkat – kaikki valmiina

Golfpassin pelimatkat ovat suunniteltu golfarille jotka arvostavat korkeatasoisia kohteita, matkustamisen helppoutta, asioiden toimivuutta ja pitävät samanhenkisestä seurasta.

Pelimatkat sisältävät lennot, tasokkaan majoituksen, kuljetukset kohteessa sekä ohjelman mukaiset green feet, yleisesti useammalla eri kentällä. Lisäksi matkapakettiin sisältyy ruokailuja tai muita palveluita esim. golfklinikoita tai retkiä. Pelimatkoilla sinua palvelee suomalainen matkanjohtaja tai golfopettaja. Hän varmistaa, että matkalla asiat sujuvat mutkattomasti ja jokaisen tarpeet huomioidaan.

Tule mukaan Golfpassin pelimatkalle – kaikki valmiina!

Näytä pelimatkat >>

Kisamatkat - olet innokas kisaaja

Kisamatkalla kisaillaan – positiivisella mielellä!
Erilaisia kisoja koko viikon ja hyvät tavoittelemisen arvoiset palkinnot, joiden eteen kannattaa pelata rohkeasti. Tule mukaan samanhenkiseen seuraan hyvin suunnitellulle matkalle.

Kisamatka sisältää kattavan kokonaisuuden – lennot, tasokkaan majoituksen ja golfia useammalla eri kentällä.  Matkasta riippuen  kuljetuksia, ruokailuita, muita palveluja, kisaisännän palvelut ja paljon hyviä palkintoja.

Tarkista sisältö juuri haluamasi kisamatkan kohdalta!

Näytä kisamatkat >>

Long Stay – matkat, kun haluat viihtyä pidempään

Valitse Long Stay-matka, kun haluat viihtyä, viipyä ja tutustua rauhassa ympäristöön. Golfpassin Long Stay-matkoissa yhdistyvät omatoimimatkan ja ryhmämatkan parhaat puolet. Olet osa ryhmää, joten peliseura on taattu, vaikka matkustaisitkin yksin. Loman aikana kohdeopas tai matkanjohtaja järjestää leikkimielisiä kisoja ja muuta yhteisöllisyyttä, joihin voit halutessasi osallistua.
Long Stay-matkan voit varata nettikaupassa ja siellä on myös tarjolla matkakohtaisia lisäpalveluja. Halutessa voit aina soittaa asiakaspalveluumme.

Matkat sisältävät lennot, tasokkaan majoituksen 1- tai 2 mh-huoneistossa, matka-aikaan sovitetun määrän golfia yhdellä tai useammalla alueen kentistä. Joissakin kohteissa on jopa rajattoman golfpelioikeus matkan ajaksi. Matkaan saattaa sisältyy myös kuljetuksia, ruokailuja tai muita alueen palveluita.

Tarkista sisältö juuri haluamasi matkan kohdalta!

Näytä Long Stay -pelimatkat >>
Näytä yksilöidyt Long Stay -matkat >>

Opetusmatkat – kehitä peliä ammattilaisen opissa

Opetusmatkojen opettajina toimii PGA Pro eli golfopetuksen ammattilainen. Heiltä saat henkilökohtaisia vinkkejä peliisi lomamatkasi aikana. Golfpassin opetusmatkaan sisältyy teemalliset opetustuokiot harjoistuskentällä kolmesta viiteen päivänä viikon aikana ja harjoituskentän käytön sekä rangepallot.

Mukana on samanhenkistä seuraa ja opetuksen lisäksi tietenkin pelataan. Pro pelaa ryhmien mukana ja hän toimii matkalla matkanjohtajana pitäen huolen asioiden toimivuudesta.

Opetusmatkat sisältävät lennot, tasokkaan majoituksen, ohjelman mukaisen määrän golfia yhdellä tai useammalla alueen kentistä. Lisäksi ruokailuja tai muita alueen palveluita. Matkojen sisältö voi vaihdella kohteittain.

Tule mukaan saamaan oppia ja kehitä pelisi uudelle tasolle!

Tarkista sisältö juuri haluamasi matkan kohdalta!

Näytä opetusmatkat >>

YKSILÖIDYT MATKAT

Yksin, kaksin tai porukalla - oma kohde ja aikataulu (1- 6 hlöä)

Voit suunnitella ja saada vinkkejä tulevan matkasi kohteesta yksilöityjen matkojemme valikoimasta, sieltä löytyy osa hyväksi havaitsemistamme kohteista. Löydettyäsi kiinnostavan matkakohteen, saat jo tuntuman matkan sisällöstä ja hintatasosta. Mieti lisäpalvelu- tai muutostarpeesi ja laita meille tarjouspyyntö sivun lomakkeen välityksellä tai soita tai lähetä sähköpostia, niin pääsemme aloittamaan matkasi suunnittelun sekä tekemään yksilöidyn tarjouksen.

Golfpassin pienryhmille tarjottu pelimatkat sisältää haluamanne palvelut siinä laajuudessa kuin haluatte esim. lennot, tasokkaan majoituksen ja golfia yhdellä tai useammalla alueen kentistä, sekä toiveistanne riippuen kuljetuksia, ruokailuja tai muita alueen palveluita.

Olethan hyvissä ajoin liikenteessä, silloin saat edullisimman yksilöidyn matkan!

Näytä yksilöidyt matkat >>

Isompi ryhmä - tuttu samahenkinen seurue (>6 hlöä)

Teitä on lähdössä matkalle isompi seurue yhdessä valitsemaanne kohteeseen tai haluatte neuvoa teille sopivan kohteen valinnassa. Olette mahdollisesti etsineet matkakohdettanne jo etukäteen Golfpassin yksilöityjen matkojen valikoimasta tai teillä on oma idea kohteesta.  Kertokaa meille millaisen kokonaisuudelta haluatte. Voitte lähettää tarjouspyynnön kohdesivun lomakkeen välityksellä, soittaa toimistollemme tai lähettää sähköpostilla tiedustelun. Tästä alkaa matkanne ja tarjouksen valmistelu.

Golfpassin ryhmille tarjottu pelimatka sisältää haluamanne palvelut siinä laajuudessa kuin haluatte esim. lennot, tasokkaan majoituksen, golfia yhdellä tai useammalla alueen kentistä, sekä kohteesta riippuen kuljetuksia, ruokailuja tai muita alueen palveluita.

Olettehan hyvissä ajoin liikenteessä, silloin saatte edullisimman kokonaisuuden ryhmämatkallenne. Useasti yli kymmenen hengen ryhmät saavat ryhmäalennuksen.

Näytä yksilöidyt matkat >>