Hua Hin, Marriott Resort and Spa / Thaimaa
"Lämpöä, nautintoja ja golfohjausta!"

Matkan sisältö:

 • Finnairin suorat reittilennot Helsinki- Bangkok – Helsinki sis. käsimatkatavaran ja matkatavaran ruumaan
 • Majoitus 13 vrk Marriott Hua Hin Resort and Spa *****  kahden hengen Superior-huoneessa
 • Aamiaiset
 • 6 x Green fee + caddy (Springfield golf, Black Mountain golf, Lake View golf, Majestic creek, Palm Hills & Banyan golf)
 • Lento- ja golfkenttäkuljetukset kohteessa
Matkan kesto 13 vrk
HINTA alk. 3190 €
Pyydä yksilöity tarjous tästä kohteesta!
Klikkaa lomake auki

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Katuosoite:
Postinumero:
Toimipaikka:
Toivottu ajankohta:
Kesto:
Tasoitus:
Henkilömäärä:
Viesti:
Tietosuoja:
Huom:
Muistathan jättää yhteystietosi jos haluat että vastaamme sinulle henkilökohtaisesti!

Lennot > meno

päivittäin
 • Helsinki
 • Bangkok

Lennot < paluu

päivittäin
 • Bangkok
 • Helsinki

Marriott Hua Hin Resort and Spa

Hua Hin on tyylikäs rantakaupunki jossa on historiallisia nähtävyyksiä, houkuttelevia hotelleja ja tunnelmallisia ravintoloita. Golfareille Hua Hin on yksi maailman parhaista matkakohteista. Myös Thaimaan kuninkaallinen perhe viihtyy usein kesäpalatsissaan, aivan Hua Hinin keskustan vieressä. Pääkadulle (Damnoen Kasem) ja sen poikkikaduille on keskittynyt suurin valikoima ravintoloita, kahviloita, kauppoja ja muita palveluita. Hua Hinin keskustan hiekkaranta alkaa Damnoen Kasem -kadun päästä ja jatkuu noin viisi kilometriä etelään. Keskustan kohdalla ranta on vilkas, mutta mitä kauemmaksi keskustasta suunnistaa, sitä rauhallisemmaksi ranta käy.

Hua Hin Marriott hotelli sijaitsee aivan kävelymatkan päässä rannasta. Tämä viiden tähden hotelli tarjoaa kuusi uima-allasta, moderneja huoneita, erilaisia ravintoloita sekä spa-palveluita. Hua Hinin keskustaan on matkaa vain 1,3 km ja lähin golfkenttä sijaitsee 4km päässä. Hua Hin Marriot on alueen viihtyisämpiä hotelleita, jonka varmistaa ystävällinen palvelu sekä kattavat tarjottavat niin aktiviteeteissä kuin ravintoloissa. Hotellin sijainti on erinomainen ja golfin ohella pystyy vierailemaan myös Hua Hinin markkinoilla, jonne on matkaa hotellilta vain 500m.

Kaikki huoneet ovat tilavia 36 neliöstä 39 neliöön ja ne sisältävät joko yhden king size parisängyn tai kaksi erillistä sänkyä. Uima-altaista yksi on luokiteltu vain aikuisille, mutta myös lapsille sekä teini-ikäisille nuorille löytyy omat uima-altaat.

Hua Hin Marriot tarjoaa golfareille loistavat puitteet golfaamiseen, rentoutumiseen sekä Thaimaalaiseen kulttuuriin tutustumiseen.

 • Huoneita: 310 ja sviittejä 12
 • Huoneissa:  Säädettävä ilmastointi, minibaari, tv, ilmainen tallelokero, wifi, kylpyhuone, ilmaista pullovettä, kahvinkeitin ja teetä, elektronisia adaptereita, minijääkaappi
 • Ravintola: 3 ravintolaa ja 2 baaria
 • Lisäpalvelut:  Spa, hierontapalvelut, kuntosali, 6 uima-allasta, allasbaari, sauna
 • Lähin kaupunki: Hua Hin 1,3km
 • Lähin golfkenttä: Royal Hua Hin Golf Course 4km
 • Lähin lentokenttä: Bangkok International Airport (BKK) 225km

Golfkentät ja matkanjohtaja

Springfield Royal Country Club Jack Nicklausin mestariteos, 27-reikäinen Springfield Royal Country Club (6458m, Par 72), tarjoaa haastetta kaikentasoisille pelaajille. Kenttää on kehuttu yhdeksi Thaimaan hienoimmista ja se on mahdollista pelata kolmena eri variaationa. Se sijaitsee seesteisessä ympäristössä, jylhien vuorten ja vehreän kasvillisuuden ympäröimänä. Erinomaisesti ylläpidetty kenttä miellyttää kriittisimmänkin golfarin silmää.

Black Mountain Golf Vuonna 2007 avattu Black Mountain Golf (6784m, Par 72) on nimetty yhdeksi Aasian hienoimmista kentistä. Phil Ryanin suunnitteleva ja Notlöv & Edforsin uudelleenrakentama kenttä sijaitsee upeassa ympäristössä ja sille tyypillisiä piirteitä ovat toisiinsa yhdistyvät vesiesteet, kumpuilevat väylät ja upeasti muotoillut greenit. Tarkat lähestymislyönnit ovat avainasemassa tällä kentällä.

Imperial Lake View Roger Packardin ja Ronald Freamin suunnittelema Imperial Lake View Resort & Golf Club (6323m, Par 72) on ensimmäinen 36-reikäinen golfkenttä Hua Hinissa. Kenttä mahdollistaa neljä eri 18 reiän variaatiota: Mountain, Lake, Desert ja Link. Kenttää kuvaillaan seikkailumieliseksi piilotettujen greenien ja hyvin muotoiltujen väylien vuoksi. Tällä kentällä korostuvat puttaustaidot sekä nopea päätöksentekokyky.

Majestic Creek Golf ClubKokeneen thaimaalaisen golfarkkitehdin, Sukitti Klangvisain, suunnittelema 27-reikäinen Majestic Creek (6432m, Par 72) tarjoaa vesiesteitä lähes jokaisella väylällä. Kentän ympäristö on pyritty pitämään luonnollisena ja sille tyypillisiä ovat mutkittelevat purot, erinomaisesti sijoitetut bunkkerit sekä upea vuoristo, jonka toisella puolella siintää Burman ja Thaimaan välinen raja. Tarkoista lyönneistä ja suunnitelmallisesta pelistä on tällä kentällä hyötyä. Matkalla Majestic Creekiin näet elämää kaupungin ulkopuolella sekä maanviljelijöitä ananas-, sokeriruoko- ja tapiocaviljelmien parissa.

Palm Hills Golf Max Wexlerin suunnittelema Palm Hills Golf (6302m, Par 72) on 18-reikäinen championship-kenttä, jonka kumpuilevat väylät, vehreät greenit ja strategisesti sijoitetut esteet tarjoavat miellyttävän pelikierroksen. Kentällä on erilainen tunnelma verrattuna muihin alueen kenttiin ja siinä on aistittavissa pieni ripaus skottilaista links-henkeä. Kenttä on saanut nimensä sadoista palmupuista, jotka reunustavat väyliä ja sen signature hole (nro 11, Par 3) pelataan ylämäkeen, merituulta päin.

Banyan Golf Club Banyan Golf Clubin arvostettu 18-reikäinen maailmanluokan kenttä (6730m, Par 72) tunnetaan erinomaisesta suunnitellustaan, josta on vastannut yksi Thaimaan johtavista golfkenttäarkkitehdeistä, Pirapon Namatra. Kentälle tyypillisiä piirteitä ovat strategisesti sijoitetut vesiesteet, bunkkerit ja hiekkaesteet. Kentän signature hole on numero 15 (127, Par 3), josta on mahtavat merinäkymät Singtohin saarelle. Kuusi eri tiiauspaikkaa takaa mukavan, mutta haastavan pelin kaikentasoisille pelaajille.

 

 • Hinta 3190 €
 • / henkilö / kahden hengen huoneessa"
 • Hinta 4410 €
 • / henkilö / yhden hengen huoneessa"

Lisämaksusta:

 • Golfbägin/ lisämatkatavaran kuljetus lennoilla + 120 €/ max. 23 kg / menopaluu
 • Caddyn tippi 300bht eli noin 7,50€