Pestana Alvor Atlantico / Algarven alue, Portugali
"Viihdy Portugalin auringossa golfaten!"

Matkan sisältö:

 • TAP Portugalin reittilennot Helsinki – Lissabon – Faro – Lissabon – Helsinki
 • Majoitus Alvor Atlantico Residences ****  Studio -huoneistossa / 1 mh
 • Rajaton golf Pestanan viidelle golfkentälle: Gramacho, Vale da Pinta, Silves Golf, Alto Golf ja Vila Sol
Matkan kesto 28 vrk
HINTA alk. 1980 €
Pyydä yksilöity tarjous tästä kohteesta!
Klikkaa lomake auki

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Katuosoite:
Postinumero:
Toimipaikka:
Toivottu ajankohta:
Kesto:
Tasoitus:
Henkilömäärä:
Viesti:
Tietosuoja:
Huom:
Muistathan jättää yhteystietosi jos haluat että vastaamme sinulle henkilökohtaisesti!

Lennot > meno

 • Helsinki/ Lissabon
 • 05.25 /10:05
 • Lissabon / Faro
 • 08.30 / 10:50

Lennot < paluu

 • Faro / Lissabon
 • 17.30 /22.00
 • Lissabon / Helsinki
 • 18:05 / 04:40 (+1)

Alvor Atlantico

Algarven rannikolla sijaitseva Alvorin alue on tunnettu rennosta ja kiireettömästä ilmapiiristään. Alvorin vanhasta kalastajakylästä on tullut suosittu lomakohde. Algarven rannikkoalue on golfaajien suosiossa hyvin hoidettujen golfkenttien ja ympärivuorisen leudon ilmaston ansioista.

Alvon Atlanticoa ympäröivät kylät ja pienet kaupungit takaavat nähtävää ja koettavaa myös golfin ohella. Laadukkaista huoneistoista on upeat näkymät merelle tai kaupungille.

 • Huoneistoja: 88 huoneistoa
  Studio -huoneisto (min. 45 m2): keittonurkkaus (pieni jääkaappi, mikro, liesi, kahvin ja teen keittovälineet), kylpyhuone, kylpyamme, parveke, ilmastointi, LCD-tv, puhelin, houstenkuivaaja, tallelokero
  Ravintola: ravintola ja baari (hotellirakennuksessa)
  Lisäpalvelut: Lämmitetty sisäauima-allas, ulkoallas (suolavesi), lasten ulkoallas, kuntosali, hyvinvointiosasto, mini golf, ilmainen nettiyhteys yleisissä tiloissa (huoneissa maksullinen), ilmainen pysäköinti, hotellin palvelut käytettävissä lisämaksusta, esim. pesulapalvelu.
  Kaupungit: Portimao (6 km) , Lagos (23 km), Faro (75km), Lissabon (290 km)
  Lähin golfkenttä: Alto Golf (1,5 km), Gramacho (13 km), Vale da Pinta (13km),
  Silves Golf (24 km) ja Vila Sol (69 km)
  Lentokenttä: Faro (76 km), Lissabon (286 km)

Golfkentät

Pestana Golfilla on Algarven alueella viisi golfkenttää: 18-reikäiset Gramacho, Vale da Pinta, Silves Golf ja Alto Golf sekä 27-reikäinen Vila Sol. Kaksi ensimmäisenä mainittua kenttää sijaitsevat Pestanan huoneistojen välittömässä läheisyydessä. Vila Sol sijaitsee puolestaan kauimmaisena, Vilamouran alueella, noin 40 minuutin ajomatkan päässä huoneistoista.

Gramacho (Par 72) sopii kaikentasoisille pelaajille. Kentälle tyypillistä ovat taidokkaasti muotoillut järvet ja bunkkerit.

Myös Vale da Pintan (Par 71) kentän bunkkerit ovat maininnan arvoisia. Kenttän luontoa värittävät johanneksenleipä-, luumu-, manteli- ja oliivipuut. Kentällä on yksi oliivipuu, joka on yli 1200 vuotta vanha! Kenttä on hyvässä kunnossa ympäri vuoden.

Pienessä Alvorin kalastajakylässä sijaitseva Alto Golf (Par 72) tarjoaa haastavan kierroksen mäkisessä maastossa. Kenttä on tunnettu 600 metrin Par 5-väylästään, jota kutsutaan nimellä “Sir Henry Challenge” kentän suunnittelijan, Sir Henry Cottonsin, mukaan.

Silves Golf (Par 70) sijaitsee kuvankauniilla paikalla, Monchiquen vuoren juurella. Kenttä on haastava ja tarjoaa aitoa portugalilaista golfia upeissa maisemissa.

Vila Solin (Par 72) golfkentän on suunnitellut arvostettu golfarkkitehti Donald Steel. Kenttä koostuu kolmesta yhdeksän reiän osuudesta, jotka on mahdollista yhdistää erilaisiksi 18 reiän kokonaisuuksiksi.

 

 • Hinta 1980 €
 • / henkilö / yhden makuuhuoneen huoneistossa kahdelle

Lisämaksusta:

Golfbägin kuljetus lennoilla (TAP) + 80 € / 23 kg
Vuokra-auto, kokoluokasta riippuen + 330 – 700 €/ auto/ 28 vrk