LÄHTÖAJAT + TULOKSET

Säännöt lyhyesti

Pelimuoto, osakilpailujen määrä ja perusasiat pähkinänkuoressa.

Osallistumisoikeus + ilmoittautuminen

Kilpailu on avoin kaikille ennen vuotta 2000 syntyneille amatööripelaajille, joilla on green card. Osallistumismaksu on 69 € / pelaaja. Hinta sisältää pelaamisen, harjoituskentän käytön ennen kierrosta (1 poletti), työntökärryt kierrokselle, giveaway –paketin, välipalan kierroksen aikana ja lounaan.

Ilmoittautuminen osakilpailuihin tapahtuu kilpailun omilla nettisivuilla. Ilmoittautuminen päättyy 3 (kolme) päivää ennen kilpailua kello 12:00. Pelaajat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Osakilpailukenttien pelioikeuden omaavien pelaajien on myös mahdollista ilmoittautua suoraan kotiseuransa osakilpailukentälle.

Osallistumismaksun suuruuden määrää osakilpailukenttä/seura. Maksu tapahtuu kilpailupäivän aamuna caddiemasterille. Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen kyseistä osakilpailua. Tämän jälkeen mahdollisista peruutuksista veloitetaan kilpailun osallistumismaksu täysimääräisenä, poikkeuksena peruutukset, joista kilpailija esittää lääkärintodistuksen.

Pelimuoto + sarja

Golfpassi Tour pelataan yhdessä sarjassa. Sarjaan kuuluvat pelaajat joiden tarkka tasoitus on välillä 0–54. Kilpailun pelimuoto on tasoituksellinen pistebogey best-ball eli vain peliparin parempi nettotulos lasketaan kultakin reiältä tulokseen.

Miehet pelaavat keltaisilta ja naiset punaisilta tai vastaavilta tiiauspaikoilta. Peliparit voivat olla sekapareja tai samaa sukupuolta. Kilpailuissa on liukuva yhteislähtö. Kilpailu pelataan 3/4 leikatuin tasoituksin Korkeammalla tasoituksella kuin 36,0 kilpailuun osallistuva, kilpailee tarkalla tasoituksella 36,0 saatavalla pelitasoituksella.

Osakilpailut

  • 30.6. Tammer Golf, Tampere
  • 7.7. Porin Golfkerho,Pori
  • 12.7. Aurinko Golf, Naantali
  • 21.7. Aulanko Golf, Eversti, Hämeenlinna
  • 29.7. Alastaro Golf, Alastaro
  • 11.8. Keimola Golf, Saras, Vantaa
  • 25.8. Ringside Golf, Espoo
  • 8.9. Lakeside Golf, Järvenranta, Sastamala

Passiivinen tasoitus

Kilpailuun voi osallistua myös pelaajat joilla on passiivinen tasoitus. He eivät kuitenkaan pääse mukaan kilpailun varsinaiselle tuloslistalle, eli he eivät voi voittaa palkintoja. Tasoitukset tarkistetaan aina ennen kilpailun alkua.

 

 

 

 

 

Tasatilanteet

Tasatilanteissa voittaja ratkaistaan seuraavasti:

1. Pienemmällä tarkalla tasoituksella pelannut.
2. Arpa.

 

 

Tiiauspaikat

Miehet: keltaiset tiit
Naiset: punaiset tiit

 

 

Etäisyysmittarit

Etäisyysmittarin käyttö pelissä on sallittu, mikäli kentän paikallissäännöt eivät sitä erikseen kiellä. Vain sellaista mittaria voidaan käyttää joka mittaa etäisyyttä. Sellaisen etäisyysmittarin käyttö joka mittaa ilmansuuntaa, tuulta, lämpötilaa tai kentän kaltevuutta on kielletty.

 

 

 

 

Palkinnot

Osakilpailun parhaat parit palkitaan palkinnoilla. Palkinnot jaetaan palkintojenjakotilaisuudessa välittömästi kilpailun jälkeen. Mikäli pelaaja on estynyt osallistumasta tilaisuuteen, menettää hän palkintonsa ja se annetaan seuraavaksi sijoittuneelle pelaajalle. Poikkeuksena voittajaparin finaalikutsu joka toimitetaan voittajalle henkilökohtaisesti, vaikkei hän palkintojenjakotilaisuuteen osallistuisikaan.

Osakilpailujen palkinnot

1. sija: Kutsu Golfpassi Tourin finaaliin Korineum Golfiin, Pohjois-Kyprokselle. Finaalimatkan ajankohta 15. – 22.2.2019. (2 kpl)

2. sija: Taylor Made Pro Cart -bägi (2 kpl)

3. sija: Abacus Cabin Bag -lentolaukku + tusina Bridgestone -palloja (2 kpl)

4. sija: Holiday Club -lahjakortti, 1 vrk kahdelle hengelle + tusina Bridgestone -palloja (1 kpl)

5. sija: Myrskyvarjo + tusina Bridgestone -palloja (2 kpl)

 

Erikoiskilpailujen palkinnot

Hilton lähimmäksi lippua: Hilton hotellien lahjakortti, 1 vrk kahdelle henkilölle Hilton hotellissa Suomessa.

Arvontapalkinto

Hilton hotellien lahjakortti, 1 vrk kahdelle henkilölle Hilton hotellissa Suomessa. Arvotaan kaikkien kesken jotka ovat paikalla sekä eivät ole vielä voittaneet sijoituspalkintoa tai lähemmäksi lippua palkintoa.

 

 

 

 

 

 

Finaalimatka

Jokaisen Golfpassi Tourin osakilpailun voittajapari kutsutaan 15. – 22.2.2019 Pohjois-Kyprokselle, Korineum golfin kentällä pelattavaan finaaliin. Kutsut ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää toiselle pelaajalle.

 

 

 

Kilpailun johtajisto

Kaikissa sellaisissa tilanteissa, joihin ei löydy ratkaisua näistä säännöistä, ratkaisun tekee kilpailun tuomari tai johtajisto. Kilpailun johtajiston muodostavat golfkentän edustaja ja Golfpassin edustaja.
Pidätämme oikeuden tarkentaa näitä sääntöjä tarvittaessa.