LÄHTÖAJAT + TULOKSET

Säännöt lyhyesti

Pelimuoto, osakilpailujen määrä ja perusasiat pähkinänkuoressa.

osallistumisoikeus + ilmoittautuminen

Kilpailu on avoin kaikille ennen vuotta 2000 syntyneille amatööripelaajille, joilla on green card. Osallistumismaksu on 69 € / pelaaja. Hinta sisältää pelaamisen, harjoituskentän käytön ennen kierrosta (1 poletti), työntökärryt kierrokselle, giveaway –paketin, välipalan kierroksen aikana ja lounaan.

Ilmoittautuminen osakilpailuihin tapahtuu kilpailun omilla nettisivuilla. Ilmoittautuminen päättyy 3 (kolme) päivää ennen kilpailua kello 12:00. Pelaajat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Osakilpailukenttien pelioikeuden omaavien pelaajien on myös mahdollista ilmoittautua suoraan kotiseuransa osakilpailukentälle.

Osallistumismaksun suuruuden määrää osakilpailukenttä/seura. Maksu tapahtuu kilpailupäivän aamuna caddiemasterille. Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen kyseistä osakilpailua. Tämän jälkeen mahdollisista peruutuksista veloitetaan kilpailun osallistumismaksu täysimääräisenä, poikkeuksena peruutukset, joista kilpailija esittää lääkärintodistuksen.

Pelimuoto + sarja

Golfpassi Tour pelataan yhdessä sarjassa. Sarjaan kuuluvat pelaajat joiden tarkka tasoitus on välillä 0–54. Kilpailun pelimuoto on tasoituksellinen pistebogey best-ball eli vain peliparin parempi nettotulos lasketaan kultakin reiältä tulokseen.

Miehet pelaavat keltaisilta ja naiset punaisilta tai vastaavilta tiiauspaikoilta. Peliparit voivat olla sekapareja tai samaa sukupuolta. Kilpailuissa on liukuva yhteislähtö. Kilpailu pelataan 3/4 leikatuin tasoituksin Korkeammalla tasoituksella kuin 36,0 kilpailuun osallistuva, kilpailee tarkalla tasoituksella 36,0 saatavalla pelitasoituksella.

Osakilpailut

  • 30.6. Tammer Golf, Tampere
  • 7.7. Porin Golfkerho,Pori
  • 12.7. Aurinko Golf, Naantali
  • 21.7. Aulanko Golf, Eversti, Hämeenlinna
  • 29.7. Alastaro Golf, Alastaro
  • 11.8. Keimola Golf, Saras, Vantaa
  • 25.8. Ringside Golf, Espoo
  • 8.9. Lakeside Golf, Järvenranta, Sastamala