LÄHTÖAJAT + TULOKSET
Tammer Golf, Tampere
30.6.2018 10:00

Tammer-Golf on 18-reikäinen puistomaisen kaunis kenttä Ruotulassa, lähellä Tampereen keskustaa. Vuonna 1965 talkoovoimilla perustettu Tammer-Golf on yksi Suomen vanhimmista golfkentistä. Ympäristöltään kenttä on kaunis, haasteita antava ja monipuolinen. Vain viisi kilometriä Tampereen keskustasta sijaitseva Tammer-Golf tarjoaa golfkentän lisäksi myös kattavat lähipelialueet, ProShopin sekä viihtyisän ravintolan palveluita.

Ravintola Ruotu on uudistunut, kotiruokaan painottuva ravintola klubitalollamme, joka tarjoaa myös 10 väylän jälkeen pelaajille mahdollisuuden hengähtää kioskilla. Àla Carten lisäksi, tarjolla on monipuolinen lounas sekä maukkaita pikkulämpimiä, joita voi napata mukaan kierrokselle. Pelaajilla on myös mahdollisuus saunomiseen klubillamme sekä ostoksiin ProShopissa. Monipuolisiin lähipelialueisiin kuuluvat putti- ja chippigreenit, pitch- ja bunkkerialue sekä range, jotka ovat avoinna kaikille.

Porin Golfkerho
7.7.2018 10:00

Suomen kolmanneksi vanhin golfseura Porin Golfkerho ylläpitää puistomaista Kalafornian golfkenttää. Alueella on kolme eri 9-reiän kentän yhdistelmää nimeltään Joki (par 35, 2956 m), Lintupuisto (par 34, 2663 m) ja Suisto (par 37, 3097 m).

Kentän on suunnitellut Reijo Louhimo ja nimensä se on saanut Yhdysvaltain Kalifornian osavaltion mukaan, jonne Porin tulitikkutehdas on harjoittanut vientiä 1860-luvulta lähtien. Kenttä sijaitsee Kokemäenjoen kauniilla suistoalueella ja osa sen väylistä sijaitsee vesiesteiden halkomassa avomaastossa ja osa omissa puiden reunustamissa aitauksissaan.

Kalafornia on osa Porin keskuspuiston, Kirjurinluodon, ulkoilureittiä, joka on saanut suuren suosion kaikenikäisten ulkoilu- ja virkistyspaikkana jo yli 100 vuoden ajan. Porin ulkopuolella Kirjurinluoto tunnetaan parhaiten Porin Jazzin kesäisenä suurtapahtumapaikkana. Jazzien lisäksi kulttuurinnälkäiset voivat vierailla esim. Satakunnan Museossa, Porin Taidemuseossa tai omaleimaisessa puutalokaupungissa Reposaaressa.

Yyterin kilometrien pituiset hiekkarannat luovat sen sijaan upeat puitteet rentoutumiseen ja erilaisiin harrastuksiin aina purjelautailusta luontoretkiin. Paikallisena erikoisuutena voi maistaa esim. savustettua tai hiillostettua nahkiaista, joita voi ostaa ja maistaa muun muassa Porin torilta.

Aurinko Golf, Naantali
12.7.2018 10:00

Naantalin Aurinko Golf on 27-reikäinen golfkeskus sisältäen 18-reikäisen ja 9-reikäisen kentän, jotka sijoittuvat vaihteleviin metsämaisemiin. Lassi-Pekka Tilanderin suunnittelema kenttä sijaitsee Vengan tilan arvokkaassa luonnon- ja kulttuurimaisemassa. Täysimittainen 18 reiän (par 72, 5740 m) kenttä sijoittuu monipuolisiin kallio-mäntymetsämaisemiin. Korkeuserot tuovat oman lisämausteen kentälle. Kaksi kolmasosaa sijoittuu vaihtelevaan, muotonsa puolesta hyvin golfkentäksi sopivaan metsäiseen maastoon. Loppu on loivasti kumpuilevaa viljely- ja laidunmaata.

Naantalissa nautitaan kulttuurista, tapahtumista ja merihenkisestä elämästä. Sydämenä sykkii vanhan kaupungin tunnelmallinen vierassatama virkistävine keitaineen. Naantalin tunnetuimmat nähtävyydet ja vierailukohteet ovat viehättävä vanha kaupunki, presidentin Kultarannan kesäasunto ja sen upea puutarha, kauniit vanhat kirkot sekä Naantalin kylpylä. Lasten suosikit Muumimaailma, Väskin seikkailusaari tai höyrylaivaristeily saaristoon saavat myös aikuiset lumonsa valtaan.
Ostoksille kannattaa suunnata vanhan kaupungin kapeille kaduille, joiden kauppaliikkeistä ja gallerioista voi tehdä ainutlaatuisia ostoksia. Suomen lomapääkaupungissa kesä maistuu!

Aulanko Golf, Hämeenlinna
21.7.2018 10:00

Aulanko Golfin kentät on nimetty Aulangon perustajan Eversti Hugo Standertskjöldin mukaan. Golfpassi Tourilla pelataan Lassi Pekka Tilanderin vuonna 2006 avattu Eversti (18 reikää, Par 72, 6305m), joka sijaitsee Aulangon puistoalueen reunalla, näkötornin valvovan silmän alla. Väylät on sijoitettu ympäristöön niin kuin ne olisivat olleet osa maisemaa jo vuosikymmenien ajan.

Aulangossa nautit golfin lisäksi korkeatasoisista kylpyläpalveluista sekä erilaisista liikuntamahdollisuuksista. Historiallinen Hämeenlinna tarjoaa puolestaan elämyksiä niin taiteen, kulttuurin kuin historiankin saralla. Vieraile tunnetussa Vanajanlinnassa tai Hämeen linnassa, Sibeliuksen syntymäkodissa tai vietä aikaa auringossa Ahveniston maauimalassa. Kaupungista löydät myös ison kasan erilaisia museoita ja taidegallerioita.

Jottei nälkä pääse yllättämään, suuntaa alueen kartanoiden ja maaseutukohteiden suussasulavalle sunnuntailounaalle – Hämeenlinnasta löydät myös monipuolisen kattauksen ravintoloita hämäläisestä lähiruokailusta etnisempiin makuihin.

Alastaro Golf
29.7.2018 10:00

Alastaron Virttaankankaalla pelataan aitoa golfia hiekkapohjaisella nurmella. Hiekkapohjaisia kenttiä arvostetaan peliominaisuuksien takia, sillä hiekalla olevan kentän päällä pallo pomppii ja rullaa kuten sen kuuluukin, on sitten hyvä tai huono sää.

Kentän on suunnitellut arvostettu arkkitehti (DA SAFA) Kosti Kuronen, ja kentän suunnittelussa on panostettu laatuun ja monipuolisuuteen. Kenttä sopii yhtä hyvin sunnuntaipelaajalle ja ammattilaiselle. Alastaron griinit ovat suuria ja erittäin hyvässä kunnossa. Useimmat on muotoiltu kahteen tasoon, takaysillä muutamat ovat jopa kolmitasoisia.

Keimola Golf, Vantaa
11.8.2018 9:30

Keimolan golfkeskus sijaitsee erinomaisessa paikassa Vantaalla aivan Kehä III:n kupeessa Hämeenlinnantien varrella. Matkaa Helsingin keskustasta on vain reilut 20 kilometriä. Sijaintinsa takia yhteydet kaikkialta pääkaupunkiseudulta ovatkin erinomaiset.

Keimolassa on kaksi toisistaan eroavaa 18 reikäistä golfkenttää. Kentät sijoittuvat luonnonkauniiseen ja vaihtelevaan maastoon tarjoten mieleenpainuvan pelikokemuksen. Golfpassi Tour pelataan Saras -kentällä.

Ringside Golf, Espoo
25.8.2018 10:00

Espoon Ringside Golf (18 reikää, Par 73, 6113m) sijaitsee hyvällä paikalla, noin 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta. Kosti Kurosen käsialaa oleva kenttä on puistomainen ja aaltoilevasti kumpuileva. Se ei ole pituudeltaan vaikea, vaan haastaa pelaajan esteillä ja pinnanmuodoilla. Kentällä on neljä lampea ja sen läpi virtaa puro. Legendaarinen väylä on esimerkiksi numero 15, jossa erittäin pitkä ja kalteva viheriö vaatii pelaajalta erityistarkkuutta.

Koska kenttä sijaitsee Kehä III:n varrella, pääset nopeasti kaikkien pääkaupunkiseudun palveluiden pariin. Vietä mukava kesäviikonloppu Helsingin sykkeessä tai nauti leppoisasta saaristoelämästä Espoossa. Vieraile vaikka Nuuksion poropuistossa tai täytä vatsasi kesäterassien tarjonnalla. Tutustu myös Espoon Rantaraittiin, jonka varrella on lähes sata kiinnostavaa kohdetta. Vantaalla voit sukeltaa tieteen ihmeelliseen maailmaan Tiedekeskus Heurekassa eikä Helsinki-Vantaan lentoasemakaan ole kaukana, jos haluat vaihtaa kisapäivän jälkeen maisemaa ulkomaan viheriöille!

Helsingistä löydät loputtoman tarjonnan nähtävää ja koettavaa. Linnanmäki, Korkeasaari ja Kiasma ovat monelle tuttu juttu, mutta voit katsoa matkallasi pääkaupunkia myös uusin silmin. Tutustu paikalliseen kaupunkikulttuuriin ja poikkea pääkadulta katsomaan mitä muuta kaupunki pitää sisällään!

Lakeside Golf, Sastamala
8.9.2018 10:00

Vuonna 1992 valmistunut Lakeside Golfin kenttä, Järvenranta (18 reikää, Par 71, 5716m), sijaitsee Vammalan Karkun kylän kauniissa rantamaisemissa. Takaysillä maisema muuttuu pikku hiljaa metsäisemmäksi ja kentälle ominaiset korkeuserot tulevat mukaan peliin.

Vammala on kulttuurihistorian tyyssija, josta löytyy nähtävää ja koettavaa moneen makuun. Neljätoista erilaista kirkkoa, maatilamatkailukohteet sekä taide- ja kulttuurigalleriat houkuttavat matkailijan mukaan alueen historiaan. Vieraile esimerkiksi Pirunvuoren kivilinnalla tai Akseli Gallen-Kallelan lapsuudenkodissa, nykyisessä kulttuuritalo Jaatsissa. Erilaisia taide- ja käsityöpuoteja löytyy lukuisia ympäri pitäjää ja niistä löydätkin ainutlaatuisia tuliaisia kotiin vietäväksi.

Perheen pienimmät nauttivat takuulla vierailusta kotieläinpuistoon tai Mauri Kunnaksen satuihin pohjautuvaan Herra Hakkaraisen taloon. Jos olet sahdin ystävä, kannattaa poiketa Finlandia Sahdin panimolla Putajan kylässä. Vammalan kylät järjestävät ahkerasti tapahtumia pitkin kesää, joten poikkea nauttimaan matkallasi pikkukylien rennosta meiningistä!