Vanajanlinna / Hämeenlinna, Suomi
"Viihdy & kisaile Vanajanlinnassa!"

7.–9.8.2020

Golfpassin kisaviikonlopun sisältö:

> Majoitus 2 yötä Hotelli Vanajanlinna**** kahden hengen huoneessa
> Runsas aamiainen
> Päivällinen lauantaina ja päätöslounas sunnuntaina
> 2 x green fee: lauantaina Tawast Golf ja sunnuntaina Linna Golf sisältäen kilpailumaksun Golfpassin kisaviikonloppuun – 36 reikää best ball
(jos kaipaat peliparia, niin me etsimme sinulle peliparin)
> Kattava palkintopöytä, kilpailun paras pari palkitaan viikon golfmatkalla
> Golfpassin kisaisäntien Juha Passin ja Juha-Matti Vuorisen palvelut
> Leppoisa lomafiilis

MATKAN KESTO 2 vrk
HINTA alk. 398 €

Hotelli Vanajanlinna

Hotelli Vanajanlinnasta löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja tunnelmallisista päälinnan huoneista golfklubin alueen moderneihin suiteihin. Tarjolla on myös tilavia huoneistoja, joissa isompikin seurue tai perhe mahtuu mukavasti majoittumaan.

Päälinnan alue käsittää päärakennuksen siipineen, päälinnan alueella on yhteensä 34 kaunista ja keskenään erilaista hotellihuonetta.
Lisää vaihtoehtoja yöpymiseen tarjoavat Ratsulan päärakennus sekä Ratsulan huoneistot, Golfklubilla sijaitsevat Grand ja Club Suitet sekä golfkentän läheisyydessä Vanajanlinna Villas -huoneistot. Vanajanlinnan alueella on hotellihuoneissa ja huoneistoissa yhteensä n. 200 vuodepaikkaa: perinteistä, linnamaista tai modernia.

Kaikkia huoneita voidaan käyttää joko yhden tai kahden hengen huoneina.

Kisaviikonloppuna majoitutaan joko Päällinnan tai Ratsulan huoneisiin. Ratsulassa meille on varattuna huoneita erillisillä vuoteilla ja Päälinnan puolelta parivuoteilla. Superior -huoneet sijaitsevat Päälinnan puolella.

 • PÄÄLINNAN ALUE
 • Standard-huone (linnassa)
 • Viihtyisä 10-12 m2 kokoinen kahden hengen huone parivuoteella.
 • Huoneen varusteluna minibar, tv, wlan, silitysrauta- ja lauta, hiustenkuivaaja.
 • Superior-huone (linnassa)
 • Viihtyisä 13-20 m2 kokoinen kahden hengen huone, erilliset vuoteet. Osassa huoneista lisävuodemahdollisuus.
  Huoneen varusteluna minibar, tv, wlan, silitysrauta- ja lauta, hiustenkuivaaja.
 • Club-Suite (klubitalossa)
 • 11 Club Suites -asuntoa sijaitsee klubitalon yläkerrassa, ne ovat kaksikerroksista suitea, joissa on kahden hengen makuuhuone, olohuone, sauna, kylpyhuone ja wc. Kaikissa Suiteissa wlan, kylpytakit, kahvin ja teenkeittomahdollisuudet. Suitet ovat mukavan tilavia sekä ne ovat moderneja.

Golfkentät

TAWAST GOLF & LINNA GOLF

Tawast Golf (pelataan lauantaina 8.8. klo 10.00 alkaen)

Tawast Golfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee Katumajärven rannalla Hämeenlinnassa. Arkkitehti Reijo Hillbergin suunnittelema vaihteleva ja mielenkiintoinen huippukenttä kiertelee kauniissa järvimaisemassa.
Keskellä golfkenttää sijaitseva klubirakennus on restauroitu vanhasta tallista tarjoten viihtyisät puitteet pelaajille. Country Club -henkisen rakennuksen alakerrasta löytyvät caddiemasterin toimisto, Pro Shop sekä korkeatasoinen klubiravintola. Klubin yläkerrasta löytyvät tilavat pukuhuoneet saunoineen, suihkuineen ja lukittavine pukukaappeineen.
Harjoitusalueet sijaitsevat aivan klubin läheisyydessä; range lyöntikatoksineen, puttiviheriö, lähipeliharjoitteluun oma viheriö bunkkereineen sekä pitching-alue järven rannassa.

Linna Golf (pelataan sunnuntaina 9.8. klo 09.00 alkaen)

Hämeenlinnan keskustasta muutaman kilometrin päässä Vanajanlinnan mailla sijaitseva 18-reikäinen Linna Golf on ollut yksi maamme arvostetuimmista kentistä avaamisestaan lähtien. Kentän on suunnitellut Tim Lobb, joka on onnistunut luomaan Linna Golfin layoutista haastavan, mutta rehellisen testin. Kentän moni-ilmeiset väylät hyvin bunkkeroituine viheriöineen tarjoaa nautinnollisia golfhetkiä kerta toisensa jälkeen. Linna Golfin viheriöt arvioidaan yleisesti kunnoltaan Suomen parhaiksi vuodesta toiseen. Laadukkaat oheispalvelut täydentävät onnistunutta kokonaisuutta. Laadukas klubitalo ja hyvä ravintola yhdistettynä hyvään palveluun jättää hyvän maun jokaiselle. Kentän harjoitusmahdollisuudet ovat hyvät. Tilava range ja suuri harjoitusputtiviheriö tyydyttää vaativankin tarpeet. Lisäksi rangen vierestä löytyy 18-reikäinen puttirata “St. Andrews”.

Linna Golf Hämeenlinnassa on ainoana Suomesta valittu Manner-Euroopan sadan parhaan kentän listalle.

Kilpailu järjestetään Best-ball parikilpailuna. Pelimuoto on pistebogey. Jokaisen viikonlopun paras pari pokkaa kaksi golfmatkaa etelän aurinkoon!

Golfpassin kisaviikonloppu 2020 – tervetuloa mukaan!

 • Hinta 398 €
 • / henkilö / jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Hinta 518 €
 • / henkilö / huoneessa yhdelle
 • Hinta 438 €
 • / henkilö / jaetussa Superior -huoneessa kahdelle
 • Hinta 508 €
 • / henkilö / jaetussa Club-Suitessa kahdelle

Lisämaksusta:

Golf:

 • Greenfee harjoituskierrokselle perjantaina 7.8.2020, Linna Golf +68€
  (lähtöajat välillä 16:00 – 17:00)
VARAA TÄMÄ MATKA!
Klikkaa & siirry varausjärjestelmään >>