Vanajanlinna / Hämeenlinna, Suomi
"Viihdy & kisaile Vanajanlinnassa!"

30.7.–1.8.2021

Golfpassin kisaviikonlopun sisältö:

> Majoitus 2 yötä Hotelli Vanajanlinna**** kahden hengen huoneessa
> Runsas aamiainen
> Päivällinen lauantaina ja päätöslounas sunnuntaina
> 2 x green fee: lauantaina Tawast Golf ja sunnuntaina Linna Golf sisältäen kilpailumaksun Golfpassin kisaviikonloppuun – 36 reikää best ball (jos kaipaat peliparia, niin me etsimme sinulle peliparin)
> Kärryt golfkierroksille
> Kattava ja laadukas palkintopöytä – lähimmäksi lippua kisan voittajalle matka etelän lämpöön!!
> Golfpassin kisaisännän palvelut
> Leppoisa lomafiilis
> Mahdollisuus pelata harjoituskierros Linnassa
perjantaina lisämaksusta

MATKAN KESTO 2 vrk
HINTA alk. 425 €

Hotelli Vanajanlinna

Vanajanlinnan alue huokuu aivan omaleimaista golftunnelmaa Suomessa. Tunnet sen jo autossa kun lähestyt Linnan aluetta. Ensin Tawast Golf ja sitten Linna Golfin upeat maisemat golfkentille ja lopun kruunaa tunnelmalliset tiilirakennukset sekä huoliteltu ympäristö. Olet kuin ulkomaan matkalla.

Hotelli Vanajanlinnasta löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja tunnelmallisista päälinnan huoneista golfklubin alueen moderneihin suiteihin. Tarjolla on myös tilavia huoneistoja, joissa isompikin seurue tai perhe mahtuu mukavasti majoittumaan.

Päälinnan alue käsittää päärakennuksen siipineen, päälinnan alueella on yhteensä 34 kaunista ja keskenään erilaista hotellihuonetta.
Golfarille kätevän vaihtoehdon yöpymiseen tarjoavat Ratsulan päärakennus sekä Ratsulan huoneistot jotka sijaitsevat golfklubin pihapiirissä. Myös Grand ja Club Suitet sijaitsevat klubirakennuksessa tai klubin pihapiirissä. Tarjolla on myös Vanajanlinna Villas -huoneistoja. Vanajanlinnan alueella on hotellihuoneissa ja huoneistoissa yhteensä n. 200 vuodepaikkaa: perinteistä, linnamaista tai modernia.

Kaikkia huoneita voidaan käyttää joko yhden tai kahden hengen huoneina.

Golfpassin kisaviikonloppuna majoitutaan Ratsulan huoneisiin tai huoneistoihin sekä Club tai Grand Suitehin.

 • Club-Suite (klubitalossa)
 • 11 Club Suites -asuntoa sijaitsee klubitalon yläkerrassa, ne ovat kaksikerroksista suitea, joissa on kahden hengen makuuhuone, olohuone, sauna, kylpyhuone ja wc. Kaikissa Suiteissa wlan, kylpytakit, kahvin ja teenkeittomahdollisuudet. Suitet ovat mukavan tilavia sekä ne ovat moderneja.
 • Grand Suite (klubin pihapiirissä)
 • 6 tasokasta kaksikerroksista suitea, joissa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, sauna, kylpyhuone ja wc.
 • Ratsulan hotellihuoneet (klubin pihapiirissä)
 • Ratsulan hotellihuoneet sijaitsevat noin 300 metrin päässä päälinnalta Vanajanlinna Golf & Country Clubin alueella. Jokaisessa huoneessa oma kylpyhuone ja wc, tv ja wlan.
 • Ratsulan huoneistot (klubin pihapiirissä)
 • Ratsulan huoneistoissa on 1-3 makuuhuonetta huoneistosta riippuen, muut tilat ovat koko seurueelle yhteiset. Huoneistoja on sekä yhdessä että kahdessa tasossa. Jokaisessa huoneistossa on kylpyhuone ja wc, tv ja wlan. Makuuhuoneissa on erilliset vuoteet.

Golfkentät

TAWAST GOLF & LINNA GOLF

Tawast Golf (pelataan lauantaina 31.7.2021 – tiiajat klo 9.00 – 11.00)

Tawast Golfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee Katumajärven rannalla Hämeenlinnassa. Arkkitehti Reijo Hillbergin suunnittelema vaihteleva ja mielenkiintoinen huippukenttä kiertelee kauniissa järvimaisemassa.
Keskellä golfkenttää sijaitseva klubirakennus on restauroitu vanhasta tallista tarjoten viihtyisät puitteet pelaajille. Country Club -henkisen rakennuksen alakerrasta löytyvät caddiemasterin toimisto, Pro Shop sekä korkeatasoinen klubiravintola. Klubin yläkerrasta löytyvät tilavat pukuhuoneet saunoineen, suihkuineen ja lukittavine pukukaappeineen.
Harjoitusalueet sijaitsevat aivan klubin läheisyydessä; range lyöntikatoksineen, puttiviheriö, lähipeliharjoitteluun oma viheriö bunkkereineen sekä pitching-alue järven rannassa.

Linna Golf (pelataan sunnuntaina 1.8.2021 – tiiajat klo 09.30 – 11.00)

Hämeenlinnan keskustasta muutaman kilometrin päässä Vanajanlinnan mailla sijaitseva 18-reikäinen Linna Golf on ollut yksi maamme arvostetuimmista kentistä avaamisestaan lähtien. Kentän on suunnitellut Tim Lobb, joka on onnistunut luomaan Linna Golfin layoutista haastavan, mutta rehellisen testin. Kentän moni-ilmeiset väylät hyvin bunkkeroituine viheriöineen tarjoaa nautinnollisia golfhetkiä kerta toisensa jälkeen. Linna Golfin viheriöt arvioidaan yleisesti kunnoltaan Suomen parhaiksi vuodesta toiseen. Laadukkaat oheispalvelut täydentävät onnistunutta kokonaisuutta. Laadukas klubitalo ja hyvä ravintola yhdistettynä hyvään palveluun jättää hyvän maun jokaiselle. Kentän harjoitusmahdollisuudet ovat hyvät. Tilava range ja suuri harjoitusputtiviheriö tyydyttää vaativankin tarpeet. Lisäksi rangen vierestä löytyy 18-reikäinen puttirata “St. Andrews”.

Linna Golf Hämeenlinnassa on ainoana Suomesta valittu Manner-Euroopan sadan parhaan kentän listalle.

Kilpailu järjestetään Best-ball parikilpailuna. Pelimuoto on pistebogey.

Golfpassin kisaviikonloppu 2021 – tervetuloa mukaan!

 • Hinta 425 €
 • / henkilö / jaetussa kahden hengen huoneessa Ratsulassa
 • Hinta 545 €
 • / henkilö / huoneessa yhdelle Ratsulassa
 • Hinta 425 €
 • / henkilö / jaetussa yhden makuuhuoneen huoneistossa Ratsulassa
 • Hinta 555 €
 • / henkilö / jaetussa Club-Suitessa kahdelle
 • Hinta 738 €
 • / henkilö / jaetussa Grand-Suitessa kahdelle
 • Hinta 540 €
 • / henkilö / jaetussa Grand-Suitessa neljälle

Lisämaksusta:

Golf:

 • PELAA JO PERJANTAINA
  Greenfee harjoituskierrokselle perjantaille 30.7.2021 Linna Golfiin +75€
  Tiiajat ovat välillä klo 15:00 – 16:00
  Varaus harjoituskierroksesta tulee tehdä ilmoittautumisen yhdessä.
VARAA TÄMÄ MATKA!
Klikkaa & siirry varausjärjestelmään >>