Nordcenter & Billnäsin ruukki / Suomi
"Koe monipuoliset kentät ja historiallinen Billnäsin ruukki!"

21.–23.7.2021

Golfpassin “kisaviikonlopun” – nyt arkena tapahtuman sisältö:

> Majoitus 2 vrk Billnäsin ruukin kahden hengen huoneissa
> Runsas aamiainen kartanon ravintolassa
> Päivällinen torstaina ja päätöslounas perjantaina
> 2 x green fee Nordcenterin kahdelle eri kentälle (1 x Benz ja 1 x Fream) sisältäen kilpailumaksun Golfpassin kisaviikonloppuun – 36 reikää best ball
(jos kaipaat peliparia, niin etsimme sinulle peliparin)
> Työntökärryt kierroksille
> Kattava ja laadukas palkintopöytä
> Rangen käyttö / 2 poletti
> Saunatilojen käyttö + pyyhe ja kuntosalin vapaa käyttö
> Golfpassin kisaisännän palvelut
> Leppoisa lomafiilis
> Mahdollisuus pelata harjoituskierros Benzillä keskiviikkona lisämaksusta

MATKAN KESTO 2 vrk
HINTA alk. 420 €

Billnäsin ruukki

Yli 375 vuotta sitten perustettiin Carl Billstenin toimesta Mustijoen varteen suuri rautaruukki. Värikkäiden vaiheiden myötä Ruukista on muotoutunut elämyskeskus mutta sen vaihderikas historia huokuu yhä sen rakennuksista, joiden alkuperäinen ulkoasu on haluttu säilyttää peruskorjauksissa, jotta historia ei unohtuisi.

Ruukista löytyy 22 korkeatasoista hotellihuonetta, joissa vaativakin vieras majoittuu väljästi ja mukavasti.

Billnäsin ruukin hotellihuoneet on remontoitu ruukin entiseen pääkonttoriin sekä piirustuskonttorina toimineeseen rakennukseen. Upeat rakennukset sekä huoneiden ajattoman tyylikäs sisustus antaa silauksen golflomallenne Nordcenterissä. Hotellissa on oma pieni ravintola jossa iltaisin on mahdollisuus istuskella ja nauttia pientä purtavaa ja juomaa.

Ruukin liki 400-vuotinen tarina on ainutlaatuinen pala suomalaista historiaa. Toivotamme Sinut tervetulleeksi tutustumaan tähän tarinaan – inspiroivaan ja virikkeelliseen Billnäsin ruukkiin.

 • Huoneita: 22
 • Huoneiden varustus: langaton ja veloitukseton internetyhteys, mukavat vuoteet, pöytä ja -tuoli, ylellinen kylpyhuone jossa on suihku tai kylpyamme, hiustenkuivaaja , LCD taulu-TV, nojatuoli ja lukulamppu, sprinklerijärjestelmä, palohälyttimet

 • Muuta: Fiskars Village – palkittu kestävän kehityksen matkakohde & Fiskars Shopista löydät designklassikot mm. Arabia, Hackman ja Iittala sekä Waterford, Wedgewood ja Royal Doulton. Sijaitsee noin 10 km Billnäsin ruukista ja Nordcenteristä
 • Golfkenttä: Nordcenter 5,7 km

 

 

GOLFKENTÄT:

Nordcenterin kentät, Benz ja Fream, tarjoavat hulppeat puitteet mieleenpainuvilla ominaisuuksillaan.

Benz – Nautiskelijoiden kenttä

Amerikkalaisen Bradford Benzin suunnittelema puistomainen Benz-kenttä avattiin vuonna 1993. Metsäylängöllä kiertävää kenttää luonnehtivat leveät väylät, kauniit metsälammet ja kumpujen ympäröimät greenit. Puistomaisella kentällä pelaa onnistuneen kierroksen muutamista virheistä huolimatta.
Kentän vaihteleviin ja luonnonkauniisiin väyliin ihastuu helposti. Jokainen väylä on erilainen, ympäröivään luontoon täydellisesti sopiva. Kentän ’signature holena’ voidaan pitää reikiä 9 ja 18 jotka kiertävät viehättävän lammen vastakkaisia puolia.

Fream – Haastaa pelaajan upeilla merenranta väylillä

Nordcenterin vanhempi, amerikkalaisen Ronald W. Freamin suunnittelema kenttä avattiin elokuussa 1988. Fream-kenttä uudisti golfkenttäsuunnittelun Suomessa ja siitä tuli heti valmistuttuaan lippulaiva niin rakennustavoiltaan kuin puitteiltaan.

Fream-kentän mieleenpainuvin ominaisuus on sen vaihteleva maasto suurine korkeuseroineen ja huikeine maisemineen. Kenttä kiemurtelee vaihtelevaa maisemaa vehmaasta merenrannasta jylhien korkeuserojen metsä- ylänköön ja kartanon vanhaan puistoalueeseen.

Lähes kaikki tiiauspaikat, väylät ja greenit uusittiin vuonna 2007 aloitetussa mittavassa peruskorjauksessa. Fream-kentän luonne säilytettiin kuitenkin mahdollisimman lähellä alkuperäistä. Siitä on pitänyt huolen alkuperäinen suunnittelija, joka on ollut vahvasti mukana kentän uudistamisessa.

Ravintola ÅminneGård on ensisijaisesti golfasiakkaita palveleva tasokas ravintola.
Ravintola tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita makuelämyksiä, jotka koostuvat kotimaisista ja lähipalveluntuottajien tuotteista. Keittiömestarin ja kansainvälisestikin palkitun Chef Kenneth Löfbergin periaatteena on valmistaa konstailemattomia, hyvänmakuisia, tuoreista raaka-aineista koottuja aterioita, niin kansainvälisiä kuin kansallisia ja paikallisiakin makuvivahteita seuraten.

Nordcenterissä on kaksi tenniskenttää ja kartanon yläkerrassa vieraat saavat mahdollisuuden Snooker ja biljardin pelaamiseen. Mahtava ja kaunis luontoa tarjoaa oman osuuden elämyksien kokonaisuudesta.

Kilpailu järjestetään Best-ball parikilpailuna. Pelimuoto on pistebogey.

Golfpassin kisaviikonloput 2021 – tervetuloa mukaan tapahtumaan – nyt arkena!

 • Hinta 420 €
 • henkilö / kahden hengen huoneessa
 • Hinta 555 €
 • henkilö / huoneessa yhdelle

Lisämaksusta:

PELAA JO KESKIVIIKKONA

 • Green fee  keskiviikkona 21.7.2021 Benz-kentälle +65€
  Tiiajat varattu etukäteen klo 14:00 – 15:00
 • Golfauto kierroksille ennakkoon varattuna +40€ / auto
VARAA TÄMÄ MATKA!
Klikkaa & siirry varausjärjestelmään >>