Holiday Club Saimaa / Saimaa, Suomi

28.–30.8.2020

Golfpassin kisaviikonlopun sisältö:

> Majoitus 2 yötä Holiday Club Saimaa**** kahden hengen huoneessa
> Runsas aamiainen
> Päivällinen lauantaina ja päätöslounas sunnuntaina
> Pääsyn kylpylään
> 2 x green fee Golf Saimaan kentälle – kilpailumaksun Golfpassin kisaviikonlopun kahdelle kierrokselle – 36 reikää best ball
(jos kaipaat peliparia, niin me etsimme sinulle peliparin)
> Kattava palkintopöytä, kilpailun paras pari palkitaan viikon golfmatkalla
> Golfpassin kisaisännän palvelut
> Leppoisa lomafiilis

MATKAN KESTO 2 vrk
HINTA alk. 298 €

Holiday Club Saimaa

Vietä rentouttava golfloma majoittuen kylpylähotellin perheystävälliseen Holiday Club Saimaa-hotelliin, tyylikkääseen Gant-hotelliin tai ylelliseen Castle-hotelliin. Tilavaa viihtymistä, omaa keittiötä ja saunaa arvostava majoittuu mukavasti uusiin, tasokkaisiin loma-asuntoihin tai kylpylähotellin ja Saimaan rannan läheisyydessä sijaitseviin Villas-huoneistoihin.

Holiday Club Saimaan kylpyläkokonaisuus on vertaansa vailla. Se tarjoaa virkistäviä elämyksiä koko perheelle. Sirkusteemainen kylpylä värikkäine vesisuihkuineen on ennenkokematon elämys. Saunamaailmassa on neljä erilaista saunaa ja Harmony Span hemmotteluhoidoissa sinua odottaa täydellinen rentoutuminen.

Holiday Club Saimaalla on monipuolinen ja laadukas ravintolamaailma. Nauti mehevistä ja puuhiiligrillin aromikkaista pihviruoista Le Biff -ravintolassa tai valitse kevyempi annos Easy Kitchenin lounasbuffetista. Sporttibaari O’Learys tarjoaa amerikkalaisia herkkuja urheilun ja hyvän ilmapiirin siivittämänä. Classic Pizzassa pääset nauttimaan laadukkaista pizzoista ja salaateista uusilla vivahteilla. Voit myös istua iltaa Beatles Barin rennossa tunnelmassa ja nauttia suolaisista naposteltavista. Holiday Club Saimaan ravintolat tarjoavat herkkuja jokaiseen makuun!

 • Kylpylähotelli Holiday Club Saimaan huoneet sijaitsevat kolmessa erillisessä hotellisiivessä ja Paviljongissa. Huoneita on yhteensä 229.
 • Club-hotellissa on 137 tilavaa huonetta, joissa on tilaa jopa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle.
 • Gant-hotellissa on 21 tyylikästä ja tilavaa huonetta. Gant-hotellin siivessä voi itseään hemmotella Harmony Span hoidoilla ja tehdä ostoksia Gant-shopista.
 • Castle-hotellissa on 63 ylellistä, rauhallista ja yksilöllistä huonetta. Puitteet luovat mahdollisuuden romanttisen loman viettoon Paviljongin kylpyammeellisissa deluxe-huoneissa.
 • Villas-lomahuoneistot sijaitsevat kylpylähotellin vieressä. Huoneistoissa on oma sauna sekä täydellisesti varusteltu keittiö. Kaikista huoneistoista löytyy lisäksi lasitettu parveke, jossa voit nauttia vaikka aamupalan. Huoneistoja on sekä yhdellä että kahdella makuuhuoneella. Minimiviipymissaika villa-huoneistoihin on 2 vrk.

Golf Saimaan 18-reikäinen golfkenttä ja harjoittelukeskus

Holiday Club Saimaan välittömässä läheisyydessä polveileva Kohonkangas on kuin luotu golfkenttää ajatellen. Aaltoileva kanervikkokangas yhdistettynä dramaattiseen, jääkauden luomaan suppamaastoon antaa pelille vaikuttavan näyttämön.

Golf Saimaan uusi 18-reikäinen kenttä on suunniteltu tuomaan haasteita ja onnistumisen iloja kaikentasoisille pelaajille. Kentän maasto sopii erittäin hyvin golfkentälle. Täysmittaisen golfkentän lisäksi Saimaalta löytyy harjoituskeskus, jonne ovat tervetulleita kaikki golfista kiinnostuneet, sillä green cardia tai golf-seuran jäsenyyttä ei harjoituskeskukseen vaadita.

Golf Saimaa harjoittelukeskukseen kuuluu:

 • 60-paikkainen range
 • 6-reikäinen par 3-kenttä
 • neljä lähipeliviheriötä

Par 3 -kenttä Saimaalla
Golf Saimaan par 3 -kenttä sijaitsee rangen vieressä. Kaikki 6 väylää ovat eripituisia. Par 3 -kentälle ovat kaikki tervetulleita – et siis tarvitse green cardia!

Kilpailu järjestetään Best-ball parikilpailuna. Pelimuoto on pistebogey. Jokaisen viikonlopun paras pari pokkaa kaksi golfmatkaa etelän aurinkoon!

Parhaat kisaviikonloput – tervetuloa viihtymään!

 • Hinta 298 €
 • / henkilö / jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Hinta 386 €
 • / henkilö / huoneessa yhdelle
 • Hinta 388 €
 • / henkilö / jaetussa yhden makuuhuoneen huoneistossa kahdelle

Lisämaksusta:

Majoitus:

 • lisävuorokausi + 128 € / vrk / huone kahdelle
 • lisävuorokausi + 118 € / vrk / huone yhdelle
 • lisävuorokausi + 220 € / vrk / 1mh huoneisto kahdelle

Golf:

 • harjoituskierros perjantaille, green fee + 35 € / henkilö
  (lähtöaikoja varattu etukäteen klo 10.30-10.40 sekä 14.00-14.30)
VARAA TÄMÄ MATKA!
Klikkaa & siirry varausjärjestelmään >>