Tahkovuori, Nilsiä / Suomi
"Viihdy & kisaile Tahkolla!"

21.–23.8.2020

Golfpassin kisaviikonlopun sisältö:

> Majoitus 2 yötä Break Sokos Hotel Tahkossa**** kahden hengen huoneessa
> Runsas aamiainen
> Päivällinen lauantaina ja päätöslounas sunnuntaina
> 2 x green fee: Tahko Old Course ja Tahko Lake+Forest Course sisältäen kilpailumaksun Golfpassin kisaviikonloppuun – 36 reikää best ball
(jos kaipaat peliparia, niin me etsimme sinulle peliparin)
> Kattava palkintopöytä, kilpailun paras pari palkitaan viikon golfmatkalla
> Golfpassin kisaisännän palvelut
> Leppoisa lomafiilis

MATKAN KESTO 2 vrk
HINTA alk. 348 €

Break Sokos Hotel Tahko

Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee lähellä kaikkia Tahkon palveluja sekä laskettelukeskusta.

 • Talvella Tahko kutsuu laskettelemaan ja hiihtämään. Kävelymatkan päässä hotellistamme sijaitsee välinevuokraamo, josta saat välineet kaikkeen urheiluun. Suosittelemme myös tutustumaan Tahkon monipuolisiin tapahtumiin.
 • Kesällä mm. kaksi golf-kenttää ja maastopyöräilyreitit tuovat päivääsi iloa. Lisäksi erilaisia ohjattuja aktiviteettaja on tarjolla ympäri vuoden. Tahko tarjoaa kattavat aktiviteetit myös golfin ohella jousiammunnasta mönkijäsafariin ja keilauksesta erilaisiin vesiaktiviteetteihin.
 • Monipuoliset kylpylä- ja hyvinvointipalvelut ovat helposti ulottuvillasi.
 • Ulkoilumaastoja löytyy laajasti ja löytyypä Nilsiän aluelta useampi geokätkökin seikkailumielisille.

Tahkon vapaa-ajankeskus on vahva toimija Nilsiässä, mutta kylästä löytyy myös muutama kulttuurinähtävyys elämysmatkailun oheen. Aholansaaresta löydät Paavo Ruotsalaisen museoidun kotitilan, joka tarjoaa tunnelmia 1800-luvulta ja Nilsiän kotiseutukeskuksessa pääset tutustumaan alueen historiaan. Nilsiässä sijaitsee myös Pisan luonnonsuojelualue, joka on valtakunnallisesti arvokas geologinen kohde. Kesän kohokohta ovat kuitenkin erilaiset kesätorit ja -kahvilat, joissa nautit kesäpäivästä ja kiireettömästä menosta!

Break Sokos Hotel Tahko – Kaikkea paitsi tylsää!

Golfkentät

Tahko Golf

Tahko Golf koostuu kahdesta kentästä, joista Golfpassin Kisaviikonloppuna pelataan molemmat.

Old Course

Tahkon 18-väyläinen Old Course -golfkenttä harjoitusalueineen on kiistatta yksi Suomen kauneimpia ja pelaajaystävällisempiä golfkenttiä. Tahko Old Course on kuuluisa komeista rantaväylistään, joilta avautuvat upeat näkymät Syvärinjärvelle sekä laskettelurinteille. Golfkeskus soveltuu monipuolisuudessaan erinomaisesti myös vieraspelaajille, sillä kaikki lomailevan golfpelaajan tarvitsemat palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä kentältä.

Vuonna 2000 valmistuneen golfkentän peliväylistä osa sijoittuu aivan Syvärinjärven rantojen tuntumaan, mikä lisää mukavasti pelin mielenkiintoa. Ensimmäiset yhdeksän väylää pelataan vaihtelevassa maastossa, jossa on sopivasti puustoa, puiston tuntua ja vesistöjä. Hetken virkistäytyminen golfklubilla ja toiset yhdeksän väylää, takaysillä on sopivasti korkeuseroa ja edelleen riittävästi rantaviivaa sekä upeita järvi- ja rinnenäkymiä. Kierros loppuu golfklubille, josta löytyy ravintola, sauna ja klubipalvelu

Lake & Forest

Vuonna 2008 valmistunut 18-väyläinen Tahko New Course -golfkenttä muuttui kesästä 2019 alkaen kahdeksi 9-reikäiseksi kentäksi; Lakeksi ja Forestiksi. Nämä sijaitsevat Syvärinjärven läheisyydessä olevalla Golden Resort huvila-alueella, josta löytyvät kaikki golfarin kaipaamat palvelut laajasta harjoitusalueesta monipuolisiin klubipalveluihin.

Tahkon kentät poikkeavat pelattavuudeltaan selvästi toisistaan. Lake & Forest -kentän väylät kaartelevat alueelle rakennettujen vesistöjen ja vaihtelevan metsistön reunoilla. Kentän korkeuserot, vesistöt ja kapeammat väylät lisäävät peliin mielenkiintoa, joskin vaativat pelaajilta huomattavasti enemmän tarkkuutta kuin mitä on totuttu Vanhalla kentällä.

Kilpailu järjestetään Best-ball parikilpailuna. Pelimuoto on pistebogey. Jokaisen viikonlopun paras pari pokkaa kaksi golfmatkaa etelän aurinkoon!

Golfpassi toivottaa sinut tervetulleeksi viettämään mukavia hetkiä Tahkolla golfin ja hyvän seuran parissa!

Golfpassi – parhaat kisaviikonloput!

 

 • Hinta 348 €
 • / henkilö / jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Hinta 412 €
 • / henkilö / huoneessa yhdelle

Lisämaksusta:

 • Greenfee harjoituskierrokselle perjantaina 21.8. + 50€ / Old Course, etukäteen varattuja tiiaikoja klo 14-15
 • lisämaksu saunallisesta Superior-huoneesta + 60€ / huone / 2 vrk
 • lisämaksu saunallisesta parvi-Superior -huoneesta + 100€ / huone / 2 vrk

 

VARAA TÄMÄ MATKA!
Klikkaa & siirry varausjärjestelmään >>