Lounais-Irlanti, Top-kentät / Irlanti
"Pelaa parhaat links- ja Ryder Cup kentät!"

17.–24.4.2022

Matkan sisältö:

 • Finnairin suorat reittilennot Helsinki – Dublin – Helsinki sis. käsimatkatavaran 8 kg ja matkatavaran ruumaan max. 23 kg (voi olla myös golfbägi)
 • Majoitus 7 vrk kolmessa eri hotellissa kahden hengen huoneessa
  * 3 vrk Trump International Golf & Links Hotel *****, Doonbeg – kahden hengen Courtyard-huoneessa
  * 2 vrk Teach de Broc Hotel ****, Ballybunion – kahden hengen huoneessa
  * 2 vrk Fitzgeralds Woodland House Hotel ****, Adare – kahden hengen deluxe-huoneessa
 • Buffet aamiainen ja 2 x päivällinen
 • 7 x green fee maailman parhaille kentille
  * The K Club (Ryder Cup 2006, parkland)
  * Trump Golf Links Doonbeg (links)
  * Lahinch Golf Club (links)
  * Tralee Golf Club (links)
  * Ballybunion Old Course & Cashen Course (links)
  * Adare Manor Golf (Ryder Cup 2026, parkland)
 • Kuljetukset kohteessa laadukkaalla bussilla
 • Matkanjohtaja Pro Juha Passin matkapalvelut
MATKAN KESTO 7 vrk
HINTA alk. 2960 €

Lennot > meno

su 17.4.2022
 • Helsinki
 • 08:15
 • Dublin
 • 09:30

Lennot < paluu

su 24.4.2022
 • Dublin
 • 18:05
 • Helsinki
 • 23:05

Matkan hotellit

Golfpassi järjestää todellisen huippukenttien peli- ja bongausmatkan, jossa koet golfelämyksiä arvostetuilla Ryder Cup ja links-kentillä. Matka suuntautuu Lounais-Irlannin upeisiin merimaisemiin, lisäksi matkalla pelataan myös kaksi sisämaan huipputason parkland-kenttää.

Matkalla majoitutaan kolmessa eri hotellissa, joista ensimmäinen on korkeatasoinen ja palkittu 5 tähden hotelli Trump International Golf Links & Hotel Doonbeg. Tämä luksushotelli huokuu ajatonta eleganssia tarjoten vieraille vertaansa vailla olevan kokemuksen henkeäsalpaavilla merinäkymillä varustettuna. Tunnelma resortissa on ylellinen, mutta silti perinteiseen irlantilaiseen tapaan vieraanvarainen ja hotelli kuuluu itseoikeutetusti Euroopan arvostetuimpien golfresorttien joukkoon. Viihdymme hotellissa yhteensä kolme yötä.

Matkan toinen hotelli on Teach de Broc Country House (4*) joka sijaitsee Ballybunionin kahden huipputason golfkentän välittömässä läheisyydessä, noin 200 metriä klubilta. Hotelli on neljän tähden tasoa ja edustaa enemmän perinteistä irlantilaista tyyliä. Hotelli on palkittu Irlannin golfmatkatoimistojen yhdistyksen toimesta parhaaksi Boutique -golfhotelliksi ja se on ennen kaikkea tottunut palvelemaan golfareita. Hotelliympäristö tarjoaa upeita dyyni- ja merinäkymiä sja hotellin bistrosta saat mm. paikallisia meren herkkuja. Täällä viihdymme yhteensä kaksi yötä.

Matkan kolmas hotelli Fitzgeralds Woodlands House (4*) sijaitsee 17 km etäisyydellä Limerickin kaupungista (60 000 asukasta), hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä. Matkaa arvostetulle Adare Manorin kentälle on 3 km.
Hotellihuoneet ovat melko tilavia (23m2), nykyaikaisia sekä ne ovat hyvin varusteltuja. Hotellin Fieldings of Adare -ravintola tarjoilee paikallista, taidolla ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Rentoudu mukavissa sohvaryhmissä ja nauti irlantilaisesta musiikista Fitzy’s Bar -baarissa.
Hotellin yhteydessä on lisäksi hyvinvointikeskus, jossa monipuolinen allasosasto, sauna, höyrysauna sekä mahdollisuudet kauneushoitoihin ja kuntoiluun. Hotelli on myös suosittu kokouksien ja juhlien pitopaikka. Täällä viihdymme yhteensä kaksi yötä.

Matkan ohjelma ja golfkentät:

17.4.2022
Saapuminen Finnairin lennolla Dubliniin klo 09.30

THE K CLUB, tiiaika klo 13.00 – parkland kenttä

The K Club on Arnold Palmerin suunnittelema Ryder Cup 2006 -kenttä, joka on nimetty säännöllisesti yhdeksi Irlannin TOP3 parkland-tyyppisistä kentistä.  Kenttä toimi myös näyttämönä Irish Openille viimeksi vuonna 2016.

Kierroksen jälkeen matka jatkuu bussilla länsirannikolle. Yöpyminen Trump International Golf Links 5*, Doonbeg.

18.4.2022
TRUMP GOLF LINKS DOONBEG  tiiaika klo 10.12 – links kenttä

Trump Golf Links Doonbeg on Greg Normanin ja Martin Hawtreen luomus, joka on yksi Irlannin upeimmista links-kentistä. Kohde on valittu IAGTO:n toimesta Euroopan parhaaksi golfresortiksi 2010. Kenttä sijaitsee hotellin yhteydessä.

Yöpyminen Trump International Golf Links 5*, Doonbeg

19.4.2022
LAHINCH GOLF CLUB klo 11.00 – links kenttä

Lahinch Golf Club on saanut lempinimen “Irlannin St. Andrews”, sillä se kunnioittaa hienosti links-golfin perinteitä. Useissa vertailuissa kenttä sijoittuu aina Irlannin kolmen parhaan golfkentän joukkoon. Huikean hieno links-kenttä joka on perustettu 1892. Lahinch Golf sijaitsee noin puolentunnin ajomatkan päässä hotellista.

Yöpyminen Trump International Golf Links 5*, Doonbeg

20.4.2022
Aamupäivällä siirtyminen upeissa maisemissa Doonbegistä Ballybunioniin, noin 60km – matkalla parin kilometrin lauttamatka.

BALLYBUNION CASHEN COURSE tiiaika klo 14.00 – links kenttä

Ballybunnion Golf koostuu kahdesta kentästä. Cashen Course on links-kenttä, jonka laaksot, kumpuilevat greenit ja hiekkadyynit jäävät taatusti mieleen. Cashen on avattu vuonna 1984.

Yöpyminen Teach de Broc 4*, Ballybunion – golfkentän yhteydessä

21.4.2022
BALLYBUNNION OLD COURSE tiiaika klo 11.20 – links kenttä

Old Course on yksi maailman parhaista links-kentistä. Arvostettu, ylistetty ja kaunis kenttä, joka haastaa pelaajan. Old Course on avattu vuonna 1893.

Yöpyminen Teach de Broc 4*, Ballybunion – golfkentän yhteydessä

22.4.2022
TRALEE GOLF  tiiaika klo 10.18 – links kenttä

Arnold Palmerin uudelleen suunnittelema Tralee Golf Club (1896/1984) sijaitsee Atlantin rosoisella rannalla. Kenttää värittävät dyynit, kumpuilevat väylät sekä kielekkeillä sijaitsevat greenit ja tiiauspaikat. Myös huippukenttä, joka menestyy arvosteluissa.

Yöpyminen Fitzgeralds Woodland House Hotel 4*, Adare

23.4.2022
ADARE MANOR tiiaika klo 12.00 – parkland kenttä – Ryder Cup 2026

Alkuperäisesti kenttä on avattu vuonna 1995, mutta se on täysin uudelleen suunniteltu Tom Fazion toimesta ja rakennettu yli 30 milj. euron investointien jälkeen vuonna 2016, kun Irlantilainen liikemies ja ratahevosten omistaja osti resortin itselleen. Hänen tavoitteena oli palauttaa kenttä Irish Openin kisanäyttämöksi sekä tuoda Ryder Cup takaisin Irlantiin, jossa hän onnistui. Kenttä on uskomattoman huoliteltu viimeistä ruohonkortta ja kivisiltaa myöden.

Parhaan kuvauksen saat kentästä, kun tutustut videoon:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=zxG3Vvs8Kx4&feature=emb_logo

Yöpyminen Fitzgeralds Woodland House Hotel 4*, Adare

24.4.2022

Matka kohti Dublinia. Lento lähtee takaisin Suomeen klo 18.05

 

 

 • Hinta 2960 €
 • / henkilö / kahden hengen huoneessa
 • Hinta 3450 €
 • / henkilö / yhden hengen huoneessa

Lisämaksusta:

 • Lisämatkatavara lennoilla +50€ / max. 23kg / menopaluu
 • Mahdolliset huoneluokan korotukset
VARAA TÄMÄ MATKA!
Klikkaa & siirry varausjärjestelmään >>