Golf & Gourmet - Kapkaupunki / Etelä-Afrikka
"Golf & Gourmet - kaikille aisteille! "

28.1.–11.2.2024

Matkan sisältö:

 • Turkish Airlinesin reittilennot Helsinki – Kapkaupunki – Helsinki (via Istanbul) sis. käsimatkatavaran 8 kg, matkalaukun 23 kg ja golfbägin 23 kg.
 • Majoitus 12 vrk kahden hengen huoneessa modernissa talossa. Talossa on viisi makuuhuonetta, joista jokainen on kuin hotellihuone, omalla kylpyhuoneella.
 • Majoitus 1 vrk safarilla Sabona Tented Lodge kahden hengen huoneissa
 • Aamiaiset & safarilla brunssi
 • 14 x lounas tai illallinen (riippuen päivän ohjelmasta)
 • Golfpäivinä yhdeksännen reiän jälkeen toast / leipä / salaatti + juomat
 • 8 x green fee – kahdeksalla eri korkeatasoisella alueen golfkentällä
 • Golfauto kierroksille ja rangen käyttö
 • Lento-, golfkenttä-, sekä retkipäivien kuljetukset
 • Paikalliset suomenkieliset matkanvetäjät Mia & Harry, jotka asuvat Kapkaupungissa lokakuusta huhtikuuhun

PÄIVÄRETKET & SAFARI

1.2. Helikopterilento ja Table Mountain. Nousemme aamulla köysiradalla pöytävuorelle, josta aukeaa huikeat maisemat. Teemme pöytävuorella 45 minuutin kävelykierroksen, ihastellen näkymiä ja pöytävuoren uniikkia luontoa. Lounaan syömme Kapkaupungin keskustassa ja iltapäivällä nousemme helikopteriin ja lennämme Atlantic Seaboardia myötäillen etelään, Camps Bayhin, jossa käännymme takaisin keskustaan.

3. – 4.2. Safari Sanbona Wildlife. Ilta- ja aamusafarilla tutustumme eräoppaiden kanssa Afrikan luontoon ja bongaamme ”the big five” eläimiä. Majoitus 5 tähden kahden hengen bungalowassa, jonka terassilla on oma pieni uima-allas. Aamiainen, lounas sekä illallinen juomineen nautitaan Dwyka Tented Lodgen ravintolassa.

8.2. Viinitilakierros. Päivä alkaa viehättävällä Franschhoekin kaupunkikierroksella, jossa piipahdamme kaupungin lukuisiin pikku putiikkeihin ja gallerioihin. Franschoekista siirrymme yhteen Etelä-Afrikan hienoimmista viinitiloista, Delaire Graffiin, jossa maistelemme tilan viinejä ja nautimme kolmen ruoka-lajin a´la carte lounaan. Päätämme päivän viinimaistajaisilla Ernie Elsin viinitilalla.

 

MATKAN KESTO 14 vrk
HINTA alk. 5670 €

Lennot > meno

su 28.1.2024
 • Helsinki - Istanbul
 • 18:50 - 23:40
 • Istanbul - Kapkaupunki
 • 02:25 - 12:00

Lennot < paluu

su 11.2.2024
 • Kapkaupunki - Istanbul
 • 18:00 - 05:30 (+1)
 • Istanbul - Helsinki
 • 08:50 - 11:35

Yksityinen Villa Kapkaupungissa

Laadukkaan Golf & Gourmet matkan majoitus sijaitsee trendikkäällä Camps Bayn alueella lähellä meren rantaa Kapkaupungissa. Modernissa talossa on viisi (5) makuuhuonetta ja koko talon koko on hulppeat 300 neliötä. Majoituksen yhteydessä on yhteinen tilava keittiö, ruokailutila, olohuone, TV, takka sekä viihtyisä ulkoterassi, uima-allas, ilmastointi, hälytyslaitteet ja turvakamerat. Jokaisen huoneen oven voi lukita ja huoneissa on oma kylpyhuone sekä tallelokero. Talon aurinkoiselta terassilta voi ihastella kaunista merinäköalaa, Pöytävuorta, Lion’s Headiä ja 12 Apostolia.

Camps Bayn kuvankauniille rantabulevardille ravintoloineen kävelee 20 minuutissa tai pääsee muutamassa minuutissa Uberin kyydillä. Kapkaupungin keskustaan ajaa autolla vartissa. Asiakkaiden käytössä olevat tenniskentät ovat kivenheiton päässä ja lähin ruokakauppa on vain 2 minuutin kävelymatkan päässä. Talolle voi myös tilata ylimääräisiä palveluita, kuten joogaa tai hierontaa yms lisämaksua vastaan.

Talossa on iso moderni keittiö ja ruokailutilat kymmenelle. Olohuoneessa on takka ja hienot merinäkymät Atlantille.

HUONEET:

HUONE 1: 20 neliön makuuhuone king size sängyllä, 7 neliön kylpyhuoneVARATTU

HUONE 2: 15 neliön makuuhuone king size sängyllä, 16 neliön kylpyhuone

HUONE 3: 10 neliön makuuhuone queen size sängyllä, 4 neliön kylpyhuone

HUONE 4: 11 neliön makuuhuone queen size sängyllä, 4 neliön kylpyhuone

HUONE 5: 9 neliön makuuhuone queen size sängyllä, 8 neliön kylpyhuone

 

Kapkaupunki A la Carte

Kapkaupunki on loistava ruokakohde, jossa matkailijaa hellitään erinomaisilla ja korkeatasoisilla ravintoloilla. Kansainvälistä mainetta niittäneet kokit valmistavat ensiluokkaisista raaka-aineista makuhermoja kutkuttavia aterioita.

Paikalliset, suomenkieliset oppaamme ovat valinneet ohjelmaan ravintoloita, jotka ovat tunnettuja sekä mainiosta ruuasta, että upeasta tunnelmasta. Riippuen ravintolasta, jokainen valitsee à la carte listalta haluamansa alku-, pää- ja jälkiruuan, tai vaihtoehtoisesti nauttii keittiön valmiiksi suunnitteleman maistelumenun.

Golfkentät

CLOVELLY COUNTRY CLUB
Clovellyä pidetään yhtenä Kapkaupungin parhaista kentistä. Kenttä tunnetaan kumpuilevista väylistä ja Championship tasoisista griineistä. Clovellyn upea kenttä on rakennettu luonnon muovaamien hiekkadyynien päälle, jossa kasvaa Kapin niemimaan monimuotoinen ja kaunis kasvillisuus.

PEARL VALLEY GOLF CLUB
Pearl Valley on Jack Nicklausin suunnittelema äärimmäisen kaunis huippukenttä, joka 2009 isännöi SA Openia. Kenttä on aina hyvässä kunnossa ja griinit nopeat. Pelaaja joutuu punnitsemaan erilaisten pelistrategioiden välillä, miten selättää parhaiten kunkin väylän

ATLANTIC BEACH GOLF CLUB
Atlantic golf on Championship tasoinen luonnonkaunis links kenttä, jossa tuuli määrittelee pelistrategian. Tyynempänä päivänä voit lähestyä griinejä normaalisti, mutta tuulisena päivänä hyvä tulos vaatii links tyylisiä lähestymisiä, jolloin pallon lentorata kannattaa pitää matalana tuulen alapuolella.

ARABELLA COUNTRY ESTATE
Tämä yksityinen golfklubi on yksi Etelä-Afrikan hienoimmista kentistä. Kenttää ympäröi hulppeat Kogelbergin vuoret ja lopetusreiät pelataan links tyyliin Bot River Lagoonin rannoilla. Kenttä on haastava, mutta samalla todella unohtumaton kokemus, jossa yhdistyy park- ja links tyylisten kenttien parhaat palat.

DE ZALZE GOLF
De Zalzen kenttä on osa De Zalzen Winelands Golf Estate viinitilaa. Kenttä on kaunis ja puistomainen, viinitilan ja oliivipuiden ympäröimä. Blaauwklippen joki virtaa kentän läpi muodostaen haasteen usealla väylällä. Kenttä isännöi 2006 World Amateur Championshipiä.

STEENBERG GOLF ESTATE
Tämä Peter Matkovichin suunnittelema Championship tasoinen kenttä on yksi Kapkaupungin ja koko Etelä-Afrikan parhaita. Kenttä isännöi SA Women`s Openia 2022. Kentän signature -väylä on väylä numero seitsemän. Tämän par 3-väylän griini on saarekkeella, jota vartioi kauttaaltaan sekä vesi että bunkkerit.

ERINVALE GOLF CLUB
Tämä Gary Playerin suunnittelema kenttä on yksi Etelä-Afrikan hienoimmista. Kentällä on pelattu mm World Cup of Golf 1996 ja SAA Open 2005. Ensimmäiset yhdeksän reikää pelataan kapeahkoilla väylillä, jotka vaativat tarkat avauslyönnit. Takaysi pelataan avoimemmassa maastossa, josta avautuu hienot näkymät merelle.

ROYAL CAPE GOLF
Royal Cape Golf perustettiin 1885 ja on koko Afrikan mantereen vanhin golfkenttä. Kuninkaallisen statusten kenttä sai Yrjö V toimesta vuonna 1910.  Tällä klassisella puistokentällä on vuosien varrella pelattu 10 Etelä-Afrikan Openia ja on yksi Kapkaupungin suosikkikentistä sekä golfturistien että paikallisten keskuudessa.

 

 

 

 

 • Hinta 5670 €
 • / henkilö / huoneessa kahdelle / huoneet 3, 4 ja 5 (14-18m2)
 • Hinta 6060 €
 • / henkilö / huoneessa kahdelle / huoneet 1 ja 2 (27-31m2)

Lisämaksusta:

 • Huone yhdelle +1100 € / huoneet 3, 4 ja 5 (14-18m2)
VARAA TÄMÄ MATKA!
Klikkaa & siirry varausjärjestelmään >>