E-Afrikan rannikon kiertomatka / Etelä-Afrikka
"Ainutlaatuinen Etelä-Afrikan kiertomatka Pro Joel Virtasen matkassa!"

16.–31.1.2024

Matkan sisältö:

 • Turkish Airlinesin reittilennot Helsinki – Kapkaupunki – Helsinki (via Istanbul)
  sis. käsimatkatavaran 8 kg, matkalaukun 23 kg ja golfbägin 23 kg.
 • Majoitus 12 vrk kuudessa eri neljän tai viiden tähden hotellissa, huoneessa kahdelle tai yhdelle
 • Majoitus 2 vrk safarikohteessa täysihoidolla sekä safari-retket
 • Aamiainen
 • 8 x green fee kahdeksalle eri kentällä sis. golfauton
 • Lento-, golfkenttä- ja retkien kuljetukset
 • Pro Joel Virtasen matkanvetäjän palvelut sekä golfopetusta

+ Kolme opastettua päiväretkeä +

 • Kapkaupunki / Cape Point
 • Koko päivän opastettu kierros alueen viinitiloilla
 • Puolen päivän ohjattu tutustuminen viinintuotantoon
MATKAN KESTO 15 vrk
HINTA alk. 5790 €

Lennot > meno

ti 16.1.2024
 • Helsinki - Istanbul
 • 18:40 - 23:20
 • Istanbul - Kapkaupunki
 • (+1) 02:25 - 12:00

Lennot < paluu

ke 31.1.2024
 • Kapkaupunki - Istanbul
 • 18:00 - 05:30 (+1)
 • Istanbul - Helsinki
 • 08:50 - 11:35

Kuusi eri neljän tai viiden tähden hotellia

Radisson Blu Hotel Waterfront *****
(4 yötä) Kansainvälinen viiden tähden hotelli sijaitsee upealla paikalla Atlantin valtameren reunalla. Upeiden näkymien lisäksi vieraana nautit erinomaisesta palvelusta. Kapkaupungin kansainvälisen konferenssikeskuksen, V&A Waterfrontin ja Kapkaupungin kauniiden rantojen sekä monien matkailunähtävyyksien läheisyys tekee Radisson Blu Hotel Waterfrontista sijainniltaan täydellisen kaikille matkailijoille.

Oude Werf Hotel ****
(2 yötä) Vuonna 1802 perustettu Oude Werf on Etelä-Afrikan vanhin ja historiallisin hotelli. Sen vieraanvaraisuus ja fine dining ovat kuuluisia jo vuosisatojen takaa. Antiikkihuonekaluin kalustetussa hotellissa on tyylikkäät ja ylelliset puitteet. Hotellin modernit tilat ja henkilökunta, joka on ylpeä ystävällisestä, henkilökohtaisesta ja ammattitaitoisesta palvelustaan, tekevät jokaisesta vierailusta nautinnollisen ja ikimuistoisen kokemuksen.

Schoone Oordt Country House *****
(1 yö) Schoone Oordt Country House on yksi alueen parhaista boutique-hotelleista. Se sijaitsee erinomaisella paikalla, vain kahden tunnin ajomatkan päässä Kapkaupungista. Loisteliaan puutarhan ympäröimässä, pienessä, viehättävässä ja intiimissä maaseutuhotellissa on 11 ylellistä huonetta sekä arvostettu ravintola. Hotelli panostaa viihtyvyyteen, välittömään ilmapiiriin sekä ystävälliseen ja mutkattomaan palveluun.

Arabella Hotel, Golf & Spa *****
(2 yötä) Ainutlaatuisen luonnon keskellä sijaitseva viiden tähden hotelli on tunnettu erityisesti hyvästä palvelustaan. 145 tilavaa ja todella viihtyisää huonetta on sisustettu kutsuvilla, lämpimillä, maanläheisillä sävyillä, jotka heijastavat ympäröivän alueen kauneutta. Palkitussa Arabella Spassa voit golfkierroksen jälkeen hemmotella itseäsi lämmitetyssä sisäuima-altaassa, saunassa, höyrysaunassa ja kristallikylpylässä. Hotellissa on myös viihtyisä ulkouima-allasalue.

Gondwana Game Reserve Lehele Lodge ****
(2 yötä) Gondwana Game Reserve Bush Villas tarjoaa kodinomaisen safarimajan mukavuudet. Keskellä kaunista riistansuojelualuetta sijaitsevissa huviloissa yöpyminen on uskomaton ja unohtumaton kokemus.
Huvilat ovat toisistaan hyvän matkan päässä, joten nautit täydellisestä yksityisyydestä ja kunnioitusta herättävistä maisemista omalla isolla terassillasi.

Protea Hotel by Marriott Knysna Quays ****
(3 yötä) Hotelli on yksi Etelä-Afrikan parhaista. Hotellissa on tilavat ja rauhalliset huoneet, joista on näkymät maagiselle Knysnan laguunille, historialliselle rautatieasemalle ja Knysnan kaupunkiin. Hotellin upea miljöö ja ainutlaatuiset 6 ravintolaa tarjoavat mieleenpainuvat puitteet lomallesi.

GOLF

Steenberg Golf
Tämä kenttä rankataan vuodesta toiseen maan parhaimmassa kunnossa olevien kenttien joukkoon. Strategisesti sijoitetut hiekka- ja vesiesteet tarjoavat haasteita. Väylällä 14 (pitkä par-3), on Afrikan suurin, 76 metriä pitkä greeni. Monimuotoisen ympäröivän luonnon ehdoin suunniteltu kenttä ja taustalla siintävä Pöytävuori tekevät Steenbergistä hienon golfkokemuksen.

Pearl Valley
Vuonna 2003 avaamisensa jälkeen monia palkintoja ja mainintoja saanut kenttä valittiin 2023 Etelä-Afrikan 3. parhaimmaksi golfkentäksi. Maailmanluokan 18-reikäisen Championship -kentän on suunnitellut itse Jack Nicklaus. Se edustaa täydellisesti hänen näkemystään, filosofiaansa ja intohimoaan peliin. Hyvin hoidetut läpi vuoden pelattavat väylät, hienosti sijoitetut hiekkaesteet ja nerokkaat vesiesteet, haastavat kokeneimmatkin pelaajat. Par 3 ja par 5 väylien suunnittelussa on otettu huomioon talven luoteis- ja kesäiset kaakkoistuulet ja ne pelataan kaikki eri suuntiin.

Arabella
Arabella on jälleen yksi Etelä-Afrikan top -rankingissa olevista huippukuntoisista golfkentistä. Tällä yksityisellä golfklubilla on myös paljon hiekka- ja vesiesteitä. Kenttä kiertelee Bot -joen laguunin rannoilla sulautuen ympäröivään luontoon. Kentän rakentamisessa onkin tarkkaan huomioitu ympäröivän jokisuiston luonnon haavoittuvuus.

Hermanus Golf
Mittavien uudistusten jälkeen kenttä on noussut uuteen kukoistukseensa. Koko kentän alue modernisoitiin ja muotoiltiin uudelleen, bunkkereita ja vesiesteitä myöten. Kenttä on nyt mielenkiintoinen ja visuaalisesti kaunis pelattava.

Pinnacle Point
Miksi pelata Pinnacle Pointissa? 7000 m väyliä, 80 bunkkeria ja Intian valtameren kokoinen vesieste kertoo olennaisen.
Useita mainintoja ja palkintoja saanut Intian valtameren rannalla sijaitseva kenttä on yksi maailman ainutlaatuisimmista maisemagolfkentistä. Dramaattiset maisemat sekä henkeäsalpaava maasto saavat golfarin kunnioittamaan kenttää ja pelaamaan maltilla. Intian valtameren kallioreunat reunustavat seitsemää väylää ja neljällä niistä pelataan jopa kallioiden sekä meren yli.

Simola Golf
On yksi kolmesta Jack Nicklauksen suunnittelemista kentistä Afrikassa ja ehdottomasti yksi Etelä-Afrikan ikonisimmista kentistä.
Kenttä mutkittelee korkealla, näyttävän Simola vuoren rinteillä. Rannikkokentistä poiketen, tuuli ei useinkaan häiritse peliä. Kentältä on upeat näkymät alas laaksoon. Tämä legendaarinen golfkenttä sekä haastaa että palkitsee kaiken tasoisia golfareita.

Pezula Golf
Pezula Championship kentältä on näkymät sekä Knysnan laguuniin että Intian valtamerelle, ja se on epäilemättä yksi Afrikan kauneimmista 18-reikäisistä kentistä. Pezula on suunniteltu sekä haastavaksi että palkitsevaksi kaiken tasoisten pelaajien kentäksi, ja se on rankattu Etelä-Afrikan 20 parhaan kentän joukkoon.

Milnerton Golf
Vehreää links-tyyppistä kenttää reunustaa länsipuolella Atlantin valtameri ja itäpuolella Rietylein laguuni. Pitkän historian omaava kenttä uudistettiin vuonna 1995 ja kaunis, Pöytävuoren maisemissa oleva kenttä on siitä lähtien ollut hyvinkin suosittu.

 

 • Hinta 5790 €
 • / henkilö / huoneessa kahdelle
 • Hinta 6740 €
 • / henkilö / huoneessa yhdelle

Lisämaksusta:

Ei golfarin hinta 5198€ / hlö / huonessa kahdelle

Maksetaan paikan päällä, eivät sisälly matkan hintaan:
• Lounaat, illalliset ja juomat
• Kuljettajan / oppaan tipit
• Mahdolliset caddyjen palkkiot

VARAA TÄMÄ MATKA!
Klikkaa & siirry varausjärjestelmään >>