Hua Hin - Thaimaa

14.-28.1.2018 •  18.2.-4.3.2018

Kesto: 14 vrk

Golfmatkan sisältö:

 

 • Finnairin suorat reittilennot
  Helsinki- Bangkok - Helsinki
 • Majoitus aamiaisella Hua Hin golf Villa****
  13 vrk aamiaisella
 • 6 x green fee, sis. caddy (1 x Black Mountain,
  1 x Springfield, 1 x Lake View, 1 x Palm Hills,
  1 x Majestic Creek ja 1 x Banyan Golf)
 • Lento- ja golfkenttäkuljetukset kohteessa
 • Pro Juha-Matti Vuorisen rajaton golfopetus sekä matkaopaspalvelut
huahin

Hua Hin Golf Villa  * * * *

Hua Hin Golf Villa sijaitsee rauhallisella paikalla trooppisten puutarhojen ympäröimänä. Matkalla majoitutaan upeissa ja tilavissa DELUXE-huoneissa, joissa on huomioitu kaikki tarpeellinen onnistuneeseen majoitukseen.

Voit nautiskella kiireettömästä olosta huoneesi parvekkeella tai suunnata kohti Hua Hinin kulttuuria ja unohtumattomia elämyksiä.

Hotellissa on erinomaiset puitteet nauttia hemmottelusta: thai-hieronta, allasalue aurinkotuoleineen sekä viihtyisä ulkoilmaravintola. Allasalue on rakennettu niin, että siellä saa nauttia täydestä auringonpaahteesta tai valita hieman varjoisamman paikan rentoutumiseen.

Huoneita 30

Huoneissa  minibaari/minijääkaappi, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin, satelliitti-TV, ilmastointi, vedenkeitin, juomavettä

Ravintola 1 ravintola

Lisätiedot allasalue, ilmainen wifi, thai-hieronta, pesulapalvelut, ilmainen shuttle Hua Hiniin

Lähin golfkenttä Black Mountain Golf 10km, Palm Hills Golf 10,5km, Banyan Golf Club 14,5km, Springfield Royal Country Club 25km, Majestic Creek 26km, Lake View 28km

Lentokentät Bangkok 220km


Matkalla pelattavat golfkentät:

Springfield Royal Country Club

Jack Nicklausin mestariteos, 27-reikäinen Springfield Royal Country Club (6458m, Par 72), tarjoaa haastetta kaikentasoisille pelaajille. Kenttää on kehuttu yhdeksi Thaimaan hienoimmista ja se on mahdollista pelata kolmena eri variaationa. Golfklubi kenttineen sijaitsee seesteisessä ympäristössä, jylhien vuorten ja vehreän kasvillisuuden ympäröimänä. Erinomaisesti ylläpidetty kenttä miellyttää kriittisimmänkin golfarin silmää.

Black Mountain Golf

Vuonna 2007 avattu Black Mountain Golf (6784m, Par 72) on nimetty yhdeksi Aasian hienoimmista kentistä. Phil Ryanin suunnitteleva ja Notlöv & Edforsin uudelleenrakentama kenttä sijaitsee upeassa ympäristössä ja sille tyypillisiä piirteitä ovat toisiinsa yhdistyvät vesiesteet, kumpuilevat väylät ja upeasti muotoillut greenit. Tarkat lähestymislyönnit ovat avainasemassa tällä kentällä.

Imperial Lake View

Roger Packardin ja Ronald Freamin suunnittelema Imperial Lake View Resort & Golf Club (6323m, Par 72) on ensimmäinen 36-reikäinen golfkenttä Hua Hinissa. Kenttä mahdollistaa neljä eri 18 reiän variaatiota: Mountain, Lake, Desert ja Link. Kenttää kuvaillaan seikkailumieliseksi piilotettujen greenien ja hyvin muotoiltujen väylien vuoksi. Tällä kentällä korostuvat puttaustaidot sekä nopea päätöksentekokyky.

Majestic Creek Golf Club

Kokeneen thaimaalaisen golfarkkitehdin, Sukitti Klangvisain, suunnittelema 27-reikäinen Majestic Creek (6432m, Par 72) tarjoaa vesiesteitä lähes jokaisella väylällä. Kentän ympäristö on pyritty pitämään luonnollisena ja sille tyypillisiä ovat mutkittelevat purot, erinomaisesti sijoitetut bunkkerit sekä upea vuoristo, jonka toisella puolella siintää Burman ja Thaimaan välinen raja. Tarkoista lyönneistä ja suunnitelmallisesta pelistä on tällä kentällä hyötyä. Matkalla Majestic Creekiin näet elämää kaupungin ulkopuolella sekä maanviljelijöitä ananas-, sokeriruoko- ja tapiocaviljelmien parissa.

Palm Hills Golf

Max Wexlerin suunnittelema Palm Hills Golf (6302m, Par 72) on 18-reikäinen championship-kenttä, jonka kumpuilevat väylät, vehreät greenit ja strategisesti sijoitetut esteet tarjoavat miellyttävän pelikierroksen. Kentällä on erilainen tunnelma verrattuna muihin alueen kenttiin ja siinä on aistittavissa pieni ripaus skottilaista links-henkeä. Kenttä on saanut nimensä sadoista palmupuista, jotka reunustavat väyliä ja sen signature hole (nro 11, Par 3) pelataan ylämäkeen, merituulta päin.

Banyan Golf Club

Banyan Golf Clubin arvostettu 18-reikäinen maailmanluokan kenttä (6730m, Par 72) tunnetaan erinomaisesta suunnitellustaan, josta on vastannut yksi Thaimaan johtavista golfkenttäarkkitehdeistä, Pirapon Namatra. Kentälle tyypillisiä piirteitä ovat strategisesti sijoitetut vesiesteet, bunkkerit ja hiekkaesteet. Kentän signature hole on numero 15 (127, Par 3), josta on mahtavat merinäkymät Singtohin saarelle. Kuusi eri tiiauspaikkaa takaa mukavan, mutta haastavan pelin kaikentasoisille pelaajille.

 

Pro Juha-Matti Vuorinen

Matkanjohtajan palveluista vastaa Pro Juha-Matti Vuorinen, joka asuu talvikuukaudet Thaimaan Hua Hinissa. Kesäisin Juha-Matti opettaa Nakkilassa, Raumalla ja Alastarolla. Thaimaan matkaan sisältyy Juha-Matin rajaton golfopetus eli voit halutessasi sopia Pron kanssa treenit ennen kierroksia tai vaikkapa vapaapäivälle niin monena päivänä kuin haluat.

huahin

huahin huahin huahin huahinNäytä pelimatka suuremmalla kartalla.

Lennot > meno

sunnuntai 14.1. tai 18.2.2018

Helsinki Bangkok
17:05 07:25 (+1)

Lennot > paluu

sunnuntai 28.1. tai 4.3.2018

Bangkok
Helsinki
23:55 06:05 (+1)

Hinta 2389 € / henkilö / kahden hengen huoneessa
Hinta 2799 € / henkilö / yhden hengen huoneessa

Lisämaksusta:

 • Golfbägin/ lisämatkatavaran kuljetus lennoilla +120€/ 23 kg/ menopaluu
 • Caddyn tippi 300bht eli noin 7,50€

Kysy myös muita ajankohtia Hua Hiniin!

 

 

Huomioithan matkaa varatessasi, että...

  Olet tutustunut matkaehtoihin.

  Thaimaahan matkustavan ulkomaalaisen passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja vähintään kuusi kuukautta Thaimaahan saapumisesta lukien. Suomen passilla matkustavat turistit voivat saapua Thaimaahan ilman etukäteen hankittua viisumia. Maahan saavuttaessa passiin leimataan maahantuloleima, jossa myös mainitaan, kuinka pitkään Thaimaassa saa oleskella. Saavuttaessa maahan kansainvälisten lentokenttien kautta maahantulolupa myönnetään 30 päiväksi.

  Matkaan osallistuvien nimi- ja yhteystiedot ovat oikein.

  Voit kysyä matkaa ei pelaavalle asiakaspalvelumme kautta.

  Thaimaan valuutta on Baht.

matkaehdot