Provence – Ranska

 

Kesto: 7 vrk

Golfmatkan sisältö:

 • Majoitus kahden hengen huoneessa
  Les Domaines de Saint Endréol * * *
 • Aamiainen
 • 5 x green fee St. Endreol
 • Suorat reittilennot
  Helsinki – Nizza – Helsinki
provence

Les Domaines de Saint Endréol Golf & Spa Resort * * *

Saint Endréol Golf Resort sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Nizzasta, Provencen ja Côte d´Azurin rannikon välissä. Hotelli ja golfkenttä sijaitsevat kauniin kumpuilevassa maisemassa ja luonto resortin ympärillä on elämyksellinen.

Hotelli on viihtyisä ja edustaa perinteistä  Provencelaista tyyliä. Kaikissa huoneissa on terassi tai parveke ja huoneista on vain sadan metrin matka ensimmäiselle tiille ja klubille.

Ravintola tarjoilee makuelämyksiä ja hyviä viinejä ranskalaiseen tapaan. Kylpyläosasto ja kattavat hyvinvointipalvelut mahdollistavat puolestaan kunnon rentoutumisen vapaapäivänä tai golfkierroksen jälkeen.

 

Huoneita: 50

Huoneissa: parveke, kylpy/suihku, tv, internet-yhteys, puhelin, hiustenkuivain, tallelokero, ilmastointi/lämmitys, keittomahdollisuus, jääkaappi

Ravintola: 1 ravintola ja baari

Lisätiedot: oleskelutilat, kuntosali, allasosasto 2000m2, sauna, uima-allas ulkona, hyvinvointipalvelut, kokoustilat, tenniskentät, proshop

Lähin golfkenttä: Saint Endréol Golf hotellin yhteydessä, Terre Blanche Golf 25 km, Golf de Barbaroux 60 km

Lentokenttä: Nizza 45 min

 

Golfkentät:

Le golf de Saint Endréol (Par 72) on Michel Gayon vaihtelevaan maastoon suunnittelema kaunis kenttä. Väyliltä avautuvat kauniit maisemat Endre-joelle sekä läheisille vuorille. Jokainen väylä on oma kokonaisuutensa. Mieleen jää erityisesti väylä numero 13, joka avataan korkealta saareen. Kentällä on jonkin verran korkeuseroja.

Sainte-Maxime Golf Club, 6023m, par 72. Peter Et Donin (1991) suunnittelema kenttä tarjoaa huikeat näköalat Ranskan Rivieralle sekä Saint Tropezin lahdelle. Kentän alussa on korkeuseroja, mutta muuttuu tasaisemmaksi loppua kohden. Kentällä on muutamia näyttäviä vesiesteitä. Jaettu golfauto sisältyy kierrokseen.

Suosittelemme myös upeaa Terre Blanche Golf Clubia (Par 72), joka koostuu kahdesta 18 reiän kentästä: Château ja Riou. Terre Blanche on erittäin arvostettu kenttä ja se on isännöinyt mm. Eurooppa Touria. Kentillä on maltilliset korkeuserot, näyttäviä vesiesteitä ja suunnittelussa on pyritty luomaan mahdollisimman mukava pelinautinto. Ehdottomasti yksi Ranskan hienoimmista golfkohteista!

Myös Golf Club de Barbaroux (Par 72) tarjoaa upean pelinautinnon. Se on Pete & P.B. Dye suunnittelema korkeatasoinen golfluomus. Kentälle päästyäsi heittäydyt hetkessä mukaan sen omaleimaisiin väyliin ja tunnet pelaavasi Irlannissa, Skotlannissa ja heti seuraavassa hetkessä Amerikassa. Links-henkinen kenttä sijaitsee vaihtelevassa maastossa sisältäen suuria hiekkaesteitä.

 

Passita itsesi vihreämmille nurmille!

 

provence

provence provence provence provenceNäytä kohde suuremmalla kartalla

Lennot > meno

ti, to, la ja su

Helsinki Nizza
17.00 19.30

Lennot > paluu

ti, to, la ja su

Nizza Helsinki
20.10 00.35 (+1)

Hinta alk. 985 € / henkilö / kahden hengen huoneessa
Hinta alk. 1285 € / henkilö / yhden hengen huoneessa

Lisämaksusta:

 • Bäginkuljetus lennolla + 30-70 € / bägi / menopaluu (20-23 kg lentoyhtiöstä riippuen)
 • Vuokra-auto tai kuljetukset kohteessa
 • Green feet Barbaroux Golf +60€/ henkilö, Terre Blanche +170€/ henkilö

 

Pyydä tarjous golfmatkasta Provenceen!

Koko nimi: :: Kirjoita tähän nimesi niinkuin se esiintyy passissa.
 
Sähköposti: :: Asioimme sähköisesti. Lähetämme tähän sähköpostiosoitteeseen kaiken matkaan liittyvän informaation, myös varausvahvistuksen, maksutiedot ja lentoliput.
 
Puhelinnumero: :: Kirjoita tähän numero, josta sinut tavoittaa ennen matkaa ja matkan aikana.
 
 
 
 
 
 
Vapaa teksti: :: Kirjoita tähän esim. matkalle lähtijöiden nimet, majoitus- ja green fee toiveet jne.