Mar Menor– Espanja

2017

Kesto: 28 vrk

Golfmatkan sisältö:

  • Norwegianin suorat reittilennot
    Helsinki – Alicante - Helsinki
  • Majoitus Mar Menor Residences
    yhden makuuhuoneen huoneistossa kahdelle
  • Siivous 1krt/ viikko (ei sis. keittiön siivousta)
  • Green feet Mar Menorin kuudelle kentälle jäsenhintaan 8 €/kierros, maksetaan paikan päällä
marmenor

Mar Menor Golf Resort

Mar Menor Golf Resort sijaitsee Costa Cálidan rannikolla Murciassa, tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä. Mar Menor Golf Resort koostuu kuudesta golfkentästä, viiden tähden hotellista sekä tasokkkaista lomahuoneistoista.

Huoneistot sijaitsevat keskeisellä paikalla Mar Menorin golfkentän alueella. Ravintolat ja kauppa ovat lähettyvillä ja alueen muille golfkentillekin on vain lyhyt ajomatka. Huoneistot ovat hyvin varusteltuja ja tarjoavat erinomaiset puitteet kuukauden golflomaan. Huoneistoissa on oma terassi tai parveke.

Huoneistoissa majoittuvien käytössä on yhteinen ulkouima-allas (ei lämmitetty) ja alueen parhaimmat hiekkarannat sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä. Hotellille on lyhyt kävelymatka, joten halutessasi voit nauttia aamiaista myös hotellilla.


Huoneistoja/huoneita: 145

Huoneistoissa: keittiö, WC (2-3mh:n huoneistoissa 2wc:tä ja kylpyhuonetta), puhelin, oleskelualue, kylpyhuone, (kylpyamme vain 2-3mh:n huoneistoissa) satelliitti-TV, parveke/terassi, lämmitys, ilmastointi, maksuton wifi, liesi, uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin ja teen valmistusvalineet, pyykinpesukone (ei astianpesukonetta)

Lähin golfkenttä: Mar Menor (huoneistojen yhteydessä), La Torre 15 min, Saurines 15 min, H. Riquelme 15 min, El Valle 30 min, Alhama 45 min

Muut golfkentät: La Manga Club

Lentokenttä: Alicante 100 km

Lähimmät kaupungit: Cartagena 18km,
Murcia 50km, Alicante 100km

Ranta: Mar Menor (Euroopan suurin suolaisen veden järvi) 7 km

 

Golfkentät:

Mar Menor Golf Resortin ja IRM Golf Experiencen hallinnoimat kuusi golfkenttää on suunnitellut Jack Nicklaus. Yhdessä kentät muodostavat mielenkiintoisen ja sopivan haastavan kokonaisuuden pitkällekin golflomalle.

Intercontinental-hotellin ja Mar Menorin huoneistojen yhteydessä toimiva Mar Menorin golfkenttä (Par 72) on sopivan haastava ja silti mukavan leppoisa. Tarkkuutta tarvitaan esimerkiksi lähestymisissä, sillä greenit ovat monin paikoin vesiesteiden ja bunkkereiden suojissa.

Alhama Signature Golf (Par 72) jää mieleen monista bunkkereista ja upeasta suunnittelusta, jossa alkuperäinen ympäröivä luonto on otettu huomioon. Haastavan hieno pelikokemus.

Kuvankaunis aavikkokenttä El Valle (Par 71), dramaattinen Hacienda Riquelme (Par 72) haastavine greeneineen, mieleenpainuvasti maisemoitu La Torre (Par 68) sekä Saurines (Par 72) kumpuilevine väylineen ja hiekkadyyneineen luovat jokainen unohtumattomia golfhetkiä lomallesi. Tänne palaat mielelläsi uudelleen!

 

Golfpassi toivottaa nautinnollista golflomaa
Mar Menorissa!

 

marmenor

marmenor marmenor marmenor marmenorNäytä matkakohde suuremmalla kartalla.

Suorat reittilennot > meno

ma, ke, to ja la

Helsinki Alicante
15.20 18.45

Suorat reittilennot > paluu

ma, ke, to ja la

Alicante Helsinki
19.30 00.40

Annamme mielellämme kohdennetun tarjouksen valitsemallesi ajankohdalle!

Lisämaksusta:

  • Bägin kuljetus lentokoneessa +70 €/ bägi/ menopaluu/ max. 20kg
  • Vuokra-auto perusvakuutuksin alk. 320 €/ 28 vrk (economy luokan auto)

Pyydä tarjous golfmatkasta Mar Menoriin!

Koko nimi: :: Kirjoita tähän nimesi niinkuin se esiintyy passissa.
 
Sähköposti: :: Asioimme sähköisesti. Lähetämme tähän sähköpostiosoitteeseen kaiken matkaan liittyvän informaation, myös varausvahvistuksen, maksutiedot ja lentoliput.
 
Puhelinnumero: :: Kirjoita tähän numero, josta sinut tavoittaa ennen matkaa ja matkan aikana.
 
 
 
 
 
 
Vapaa teksti: :: Kirjoita tähän esim. matkalle lähtijöiden nimet, majoitus- ja green fee toiveet jne.