Hua Hin - Thaimaa

2016

Kesto: 7 vrk

Golfmatkan sisältö:

 • Majoitus aamiaisella Wannara Hotel  * * *
  kahden hengen huoneessa
 • Suorat reitti- tai lomalennot
  Helsinki- Bangkok - Helsinki
 • 4 x green fee, sis. caddy (1 x Black Mountain,
  1 x Palm Hills, 1 x Majestic Creek ja
  1 x Banyan Golf)
 • Lento- ja golfkenttäkuljetukset kohteessa
 • Pro Juha-Matti Vuorisen matkapalvelut
  sekä yksi 90 minuutin golfopetustuokio
huahin

Wannara Hotel   * * *

Wannara Hotel sijaitsee noin kahden minuutin kävelymatkan päässä Hua Hin Beachilta, tarjoten moderniin thaimaalaiseen tyyliin sisustettuja huoneita sekä erinomaiset palvelut rentouttavaan lomaan. Jokaisessa hotellihuoneessa on oma parveke.

Hua Hinin rauhallinen pikkukaupunki tarjoaa kiirettömään loman täynnä thaimaalaista kulttuuria. Kaupunki on suosittu lomakohde aina Thaimaan kuningasperhettä myöten. Kohde on lomailijalle helppo, sillä kaikki palvelut löytyvät läheltä toisiaan ja upeat hiekkarannat kutsuvat viettämään vapaapäivää auringon alla. Kaupunki tarjoaa paljon aktiviteetteja sekä lukuisia laadukkaita golfkenttiä lyhyen ajomatkan päässä.

Erinomaisia golfkenttiä löytyy alueelta useita ja kaikki pelimatkalle pelattavat kentät ovat maksimissaan 25 kilometrin päässä hotellilta. Siirtymisiin ei siis tarvitse tuhlata aikaa, vaan voit maksimoidan lomanautintosi golfin, auringon ja hyvän ruoan parissa.


Huoneita: 44

Huoneissa: ilmainen wifi, ilmastointi, tallelokero, televisio, minibaari, kahvin- ja teenkeittovälineet, hiustenkuivaaja, oma parveke

Ravintola: 2 ravintolaa ja 2 baaria

Lisätiedot: uima-allas, porealtaita, internetnurkkaus, aurinkoterassi, hissi, pesulapalvelut, kokoustilat, matkamuistomyymälä

Lähin golfkenttä: Black Mountain Golf 12km, Banyan Golf Club 12,5km, Palm Hills 17,6km, Majestic Creek 25km, Lake View 25km, Springfield Royal Coutry Club 25,5km

Lentokenttä: Bangkok 226km


Golfkentät:

Jack Nicklausin mestariteos, 27-reikäinen Springfield Royal Country Club (Par 72), tarjoaa haastetta kaikentasoisille pelaajille. Kenttää on kehuttu yhdeksi Thaimaan hienoimmista ja se on mahdollista pelata kolmena eri variaationa. Golfklubi kenttineen sijaitsee seesteisessä ympäristössä, jylhien vuorten ja vehreän kasvillisuuden ympäröimänä. Erinomaisesti ylläpidetty kenttä miellyttää kriittisimmänkin golfarin silmää.

Vuonna 2007 avattu Black Mountain Golf (Par 72) on nimetty yhdeksi Aasian hienoimmista kentistä. Phil Ryanin suunnitteleva ja Notlöv & Edforsin uudelleenrakentama kenttä sijaitsee upeassa ympäristössä ja sille tyypillisiä piirteitä ovat toisiinsa yhdistyvät vesiesteet, kumpuilevat väylät ja upeasti muotoillut greenit. Tarkat lähestymislyönnit ovat avainasemassa tällä kentällä.

Roger Packardin ja Ronald Freamin suunnittelema Imperial Lake View Resort & Golf Club (Par 72) on ensimmäinen 36-reikäinen golfkenttä Hua Hinissa. Kenttä mahdollistaa neljä eri 18 reiän variaatiota: Mountain, Lake, Desert ja Link. Kenttää kuvaillaan seikkailumieliseksi piilotettujen greenien ja hyvin muotoiltujen väylien vuoksi. Tällä kentällä korostuvat puttaustaidot sekä nopea päätöksentekokyky.

Kokeneen thaimaalaisen golfarkkitehdin, Sukitti Klangvisain, suunnittelema 27-reikäinen Majestic Creek (Par 72) tarjoaa vesiesteitä lähes jokaisella väylällä. Kentän ympäristö on pyritty pitämään luonnollisena ja sille tyypillisiä ovat mutkittelevat purot, erinomaisesti sijoitetut bunkkerit sekä upea vuoristo, jonka toisella puolella siintää Burman ja Thaimaan välinen raja. Tarkoista lyönneistä ja suunnitelmallisesta pelistä on tällä kentällä hyötyä. Matkalla Majestic Creekiin näet elämää kaupungin ulkopuolella sekä maanviljelijöitä ananas-, sokeriruoko- ja tapiocaviljelmien parissa.

Max Wexlerin suunnittelema Palm Hills Golf (Par 72) on 18-reikäinen championship-kenttä, jonka kumpuilevat väylät, vehreät greenit ja strategisesti sijoitetut esteet tarjoavat miellyttävän pelikierroksen. Kentällä on erilainen tunnelma verrattuna muihin alueen kenttiin ja siinä on aistittavissa pieni ripaus skottilaista links-henkeä. Kenttä on saanut nimensä sadoista palmupuista, jotka reunustavat väyliä ja sen signature hole (nro 11, Par 3) pelataan ylämäkeen, merituulta päin.

Banyan Golf Clubin arvostettu 18-reikäinen maailmanluokan kenttä (Par 72) tunnetaan erinomaisesta suunnitellustaan, josta on vastannut yksi Thaimaan johtavista golfkenttäarkkitehdeistä, Pirapon Namatra. Kentälle tyypillisiä piirteitä ovat strategisesti sijoitetut vesiesteet, bunkkerit ja hiekkaesteet. Kentän signature hole on numero 15 (127, Par 3), josta on mahtavat merinäkymät Singtohin saarelle. Kuusi eri tiiauspaikkaa takaa mukavan, mutta haastavan pelin kaikentasoisille pelaajille.

 

Pro Juha-Matti Vuorinen

Matkaoppaan palveluista kohteessa vastaa Pro Juha-Matti Vuorinen, joka asuu talvikuukaudet Thaimaan Hua Hinissa. Kesäisin Juha-Matti opettaa Nakkila Golfissa.

huahin

huahin huahin huahin huahinNäytä pelimatka suuremmalla kartalla.

Lennot > meno

esim. sunnuntaisin

Helsinki Bangkok
16.40 07.25 (+1)

Lennot > paluu

esim. sunnuntaisin

Bangkok
Helsinki
09.05 15.15

Hinta alk. 1970 € / henkilö / kahden hengen huoneessa
Hinta alk. 2170 € / henkilö / yhden hengen huoneessa

Lisämaksusta:

 • Bägin kuljetus lentokoneessa +120 €/ menopaluu, maks. 20kg
 • Caddyn tippi 300bht eli noin 7,50€
 • 3 lisävuorokautta sis. majoituksen + 1 x green fee
  • +240€ / hlö / kahden hengen huoneessa
  • +340€ / hlö / yhden hengen huoneessa
 • 7 lisävuorokautta sis. majoituksen + 2 x green fee
  • +550€ / hlö / kahden hengen huoneessa
  • +780€ / hlö / yhden hengen huoneessa

Pyydä tarjous Thaimaan golfmatkasta!

 
Koko nimi: :: Kirjoita tähän nimesi niinkuin se esiintyy passissa.
 
Sähköposti: :: Asioimme sähköisesti. Lähetämme tähän sähköpostiosoitteeseen kaiken matkaan liittyvän informaation, myös varausvahvistuksen, maksutiedot ja lentoliput.
 
Puhelinnumero: :: Kirjoita tähän numero, josta sinut tavoittaa ennen matkaa ja matkan aikana.
 
 
 
 
 
 
Vapaa teksti: :: Kirjoita tähän esim. matkalle lähtijöiden nimet, majoitus- ja green fee toiveet jne.